Zatvori
Foto: Kerum se više ne namjerava kandidirati za mjesto splitskog gradonačelnika...
Poslovni Puls
22/02/2011

Kerum najavio trijumf na parlamentarnim izborima i prebacivanje Ministarstva turizma u Split!

Kontroverzni splitski gradonačelnik i poduzetnik Željko Kerum gostovao je sinoć na vlastitoj tv postaji TV Dalmacija. Naravno, njegovo gostovanje nije moglo proći bez kontroverzi...

Tako je Željko Kerum najavio kako se više ne namjerava kandidirati za mjesto gradonačelnika Splita.

"Ja imam super ljude. Moju Anđelku Visković i Juru Šundova, dogradonačelnike. Takve ljude nemaju ni HDZ ni SDP. To su ljudi od formata, od profila, nisu oni zaneseni nečim. U idućem mandatu jedno od njih dvoje bit će gradonačelnik. Anđelka ili Jure", rekao je sinoć Kerum.

Kerum je najavio i trijumf svoje stranke HGS (Hrvatska građanska stranka) na predstojećim parlamentarnim izborima. Ukoliko uspije ući u parlament, Kerum najavljuje prebacivanje Ministarstva mora i Ministarstvo turizma u Split.

"Osnovao sam HGS, a trebao sam čekati. Sada bih se htio maknuti, ja sebe ne vidim u stranci. Trebali bi doći novi ljudi. Ja sam teret, hipoteka i sam sebi. Ja sam kao osoba toliko atraktivan da novine, kada me objave na naslovnici, imaju 30 posto veću nakladu", dodao je Kerum.

Pročitajte još:

- Kerumova Fani ipak ostala bez dijela 1,2 milijuna eura vrijednog zemljišta

- Kerum o sukobu interesa: Samo bi budala radila, a da nema zaradu!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram