Zatvori
Foto: Vlada nema razloga za zabrinutost najavljenim prosvjedima jer ustrajno rješavamo probleme...
Poslovni Puls
21/02/2011

Javio se i Pankretić: Nema razloga za prosvjed, Vlada rješava sve probleme...

Potpredsjednik HSS-a Božidar Pankretić danas je u Karlovcu komentirao najave o sutrašnjem velikom prosvjedu protiv aktualne Vlade. On tvrdi kako razloga za prosvjed - zapravo i nema...

"Vlada nema razloga za zabrinutost najavljenim prosvjedima jer ustrajno rješavamo probleme zbog kojih se prosvjedi najavljuju. Razloga za prosvjede nema, jer vlada probleme prepoznaje i vidi, a na svakoj sjednici donosi mjere za oporavak gospodarstva", istaknuo je HSS-ov glavni operativac u Kosoričinoj vladi. Dodao je kako ima pomaka na bolje, ali se promjene ne događaju željenom brzinom.

Upitan o vladinu odustajanju od privatizacije Hrvatskih voda, Božidar Pankretić je rekao kako preustrojem poduzeća Hrvatske vode u trgovačko društvo ne bi bile vode, kao nacionalno blago, privatizirano.

"Hrvatsku je u tom pitanju netko uspio izmanipulirati. U Hrvatskoj, na žalost, ne prolaze reforme i preustroji, ali morat će kad-tad", rekao je Pankretić.

Dodao je kako za sada HSS još uvijek ne razmišlja o parlamentarnim izborima, pa ni o tome hoće li HSS izaći na njih sam ili u koaliciji s HDZ-om, prenosi HRT.

Foto:YouTube

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram