Zatvori
Foto: Zanimljivo kako Kosor sada pljuje po Vladi u čijem je radu sve do nedavno i HSLS sudjelovao...
Poslovni Puls
17/02/2011

Darinko Kosor: Trebamo vlast koja će ukinuti nepotrebno administriranje i smanjiti poreze na rad

I predsjednik HSLS-a komentirao je posljednje najave oko visokih kamata na kredite i potencijalnog uvođenja posebnog poreza na bankarski profit...

"Bankari su još jednom pokazali koliko su jaki i moćni. Dokazali su nam da Vlada ne može učiniti ništa da smanji kamate", izjavio je Darinko Kosor komentirajući susret premijerke s vodećim ljudima hrvatskih banaka.

Kosor je kritizirao i skrivanje podataka o nezaposlenosti u siječnju ove godine...

"Umjesto kukavičkog skrivanja podataka o broju nezaposlenih, trebamo vlast koja će ukinuti nepotrebno administriranje, smanjiti poreze na rad, a investitorima omogućiti da normalno posluju i otvaraju nova radna mjesta. Pa u zadnjih sedam godina Vlada nije uspjela privući niti jednog velikog investitora", rekao je.

Zanimljivo kako Kosor sada pljuje po Vladi u čijem je radu sve do nedavno HSLS i sam sudjelovao...

Ali tog se dijela HSLS nerado sjeća. Radije pričaju o ideji "novog domoljublja".

"Umjesto pjevanja pjesama, mahanja crnim zastavama i okretanja volova i janjaca, nama treba moderan, neksenofobičan i zdravi patriotizam. Mlade treba bolje educirati o istini o Domovinskom ratu, da znaju kada je Dan državnosti i da na taj dan, poput mladih Amerikanaca ili Francuza, s ponosom izvjese državnu zastavu", rekao je Kosor.

Možda kada stopa nezaposlenosti opadne na neki razumni postotak, a životni standard poraste - tek onda možemo pričati o "novom domoljublju" kojeg Kosor zagovara.

Pročitajte još:

- Darinko Kosor: Pazite da se Hrvatskoj ne dogodi jedan Tunis ili Egipat!

- Darinko Kosor: Nekoć lojalan član koalicije s HDZ-om, danas najveći kritičar premijerke!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram