Zatvori
Foto: Bebić Šeksu: Neće meni nitko određivati kako će se voditi sjednica!
Poslovni Puls
10/02/2011

Cirkus se nastavlja: Barba Luka i Šeks se posvađali u Saboru (VIDEO)

Veselo je opet bilo danas u Saboru. Nakon jučerašnje sprdačine s uputnicom za psihijatriju, danas su se malo porječkali Vladimir Šeks i predsjednik Sabora Luka Bebić...

"Pobijedila je pjesma 'U ćeliji ovoj ja nisam bez nade, uskoro će sa mnom bit netko iz Vlade'", rekao je za saborskom govornicom zastupnik HDSSB-a Dinko Burić dodajući da je skladbu izvela klapa zvana 4 H - HAC, HŽ, HPB i HEP. Nakon toga HDZ-ovci su od Luke Bebića počeli tražiti opomenu.

"Neće meni nitko određivati kako će se voditi sjednica", rekao je Bebić gledajući prema Vladimiru Šeksu i Ivanu Jarnjaku.

"Mislim da na najtolerantniji način u skladu s poslovnikom vodim ovaj Sabor. Dok sam ja predsjednik Sabor, nitko ama baš nitko neće mi govoriti kako da ih vodim. Naravno, tako će biti dok budem sjedio na ovom mjestu, kada više ne budem sjedio, onda će biti drugačije", dodao je Bebić, na što je, navodno, Šeks rekao "Nećeš ti još dugo".

Evo i kratki video...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram