Zatvori
Foto: Ova Vlada iza sebe ostavlja pustoš i jedino dobro što nam se može dogoditi u ovoj godini su dobra turistička sezona...
Poslovni Puls
10/02/2011

Kajin u Saboru: Bez Europske unije u Hrvatskoj bi stao život u roku od 24 sata!

Zastupnik istarskog IDS-a u Saboru je žestoko kritizirao aktulano hrvatsko političko vodstvo...

"Ova Vlada iza sebe ostavlja pustoš i jedino dobro što nam se može dogoditi u ovoj godini su dobra turistička sezona i da se u 6. mjesecu zaključe pregovori sa Europskom unijom što bi značilo da će se referednum oko ulaska Hrvatske u EU održati u listopadu što će, pretpostavljam, vladajuća stranka iskoristiti za vlastitu promociju na javni trošak pred parlamentarne izbore", izjavio je danas u saborskoj raspravi potpredsjednik i zastupnik IDS-a Damir Kajin.

Govoreći o referendumu, saborski zastupnik IDS-a Kajin rekao je da će apsolutno podržati refedrendum. Obrazlažući svoj stav, Kajin je naveo da je Hrvatska od Europske unije u zadnjih 10 godina povukla otprilike milijardu eura kroz fondove i pomoć. Kroz deset godina Hrvatska je izvezla u EU 120 milijardi dolara. U tih deset godina EU je ostvarila otprilike ukupno 220 milijardi dolara izvoza u Hrvatsku i oko 40 milijardi dolara dobiti u poslovanju sa Hrvatskom, rekao je Kajin i zakaljučio da Europa treba Hrvatsku, kao što i Hrvatska treba Europu.

"Po meni, Hrvatska daleko više treba Europu no što Europa treba nas, budući da Europa može bez našeg izvoza, dok mi bez njihovog tržišta ne možemo opstati. Bez Europe bi u Hrvatskoj stao život u roku od 24 sata. Hrvatska bi bankrotirala bez mogućnosti kreditnog zaduživanja", izjavio je Kajin poručivši kritičarima ulaska u EU da pogledaju podatke kada govore da nam Europa ne treba.

Pročitajte još:

- Damir Kajin oslobođen plaćanja 110.000 kn zbog izjave kako se “svaka emisija na HRT-u može kupiti”

- HDZ je ipak kriminalna organizacija? Podiže se kaznena prijava protiv vladajuće stranke!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram