Zatvori
Foto: Ja ću ubuduće biti odgovoran samo za emisije koje sam vodim i uređujem...
Poslovni Puls
09/02/2011

Naljutio se Šprajc zbog Jabuke: Neka Kunić stavlja koga hoće, ja više nisam izvršni urednik Dnevnika!

Čini se kako na HTV-u ništa ne može proći bez buke i galame, pa tako ni ovo posljednje imenovanje mladog Ivana Jabuke koji postaje voditelj i urednik središnjeg HTV-ovog Dnevnika. Zamjerke je ovaj put imao izvršni urednik Dnevnika Zoran Šprajc...

"Odlukom v.d. glavnog urednika Informativnog programa Renata Kunića, Ivan Jabuka novo je lice središnjeg Dnevnika HTV-a, uz Sandru Križanec i Zorana Šprajca", priopćio je danas HRT.

Kako se šuška po HTV-ovim hodnicima, Zorana Šprajca iznerviralo je to što ga Kunić nije konzultirao pri imenovanju mladog Jabuke, iako je Šprajc novoimenovani izvršni urednik Dnevnika.

"Nemam što komentirati. Očito je već šef Kunić preuzeo odgovornost za kadrovski dio posla, a ja ću ubuduće biti odgovoran samo za emisije koje sam vodim i uređujem", izjavio je kratko Šprajc.

Tko će biti novi izvršni urednik Dnevnika, za sada nije poznato.

U međuvremenu, Jabuka ne krije oduševljenje svojim novim radnim zadatkom:

"Ovo je za mene profesionalni izazov. Velika je čast ali i odgovornost sjesti u fotelju središnjeg Dnevnika HTV-a. Vjerujem da ću doprinijeti još boljem Dnevniku. U svakom slučaju dat ću sve od sebe", rekao je mladi voditelj.

Pročitajte još:

- Stanković: Jadranka Kosor želi suzbiti slobodu javne riječi!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram