Zatvori
Foto: Inače, u Zagrebu su jučer otvorene ponude za taksi dozvole...
Poslovni Puls
08/02/2011

Taxi Cammeo pod istragom zbog navodne utaje više od 560.000 kuna poreza

Taxi Cammeo ne prestaje silaziti s naslovnica novina i internet portala. Ovaj put je riječ o navodnoj utaji poreza...

Općinsko je državno odvjetništvo u Rijeci ponovno pokrenulo istragu zbog utaje više od 560.000 kuna poreza protiv Lile i Koste Minovski, koji stoje iza poslovnog projekta Cammeo.

Večernji list:

Težak je to udarac za Cammeo. Prije svega jer je jedan od uvjeta za dobivanje dozvola za obavljanje djelatnosti taksi prijevoza u gradu Zagrebu i tržišni ugled, koji je u slučaju supružnika Minovski narušen, a po informacijama iz gradskog Ureda za promet, istraga može "i te kako utjecati na to hoće li neka tvrtka dobiti dozvole ili ne".

"Mi još uvijek ne znamo za što nas se tereti. Žalili smo se još davno Ministarstvu financija, no odgovor nismo dobili. Ja ne znam kako smo mi utajili porez. Jučer me zvala žena i rekla mi da je čula da je podignuta optužnica, odnosno pokrenuta istraga, no moj odvjetnik o tome ništa ne zna", tvrdi Kosta Minovski.

Inače u Zagrebu su jučer otvorene ponude za taksi dozvole. Do srijede ćemo imati konačne rezultate, Minovski se nada kako će njegove tvrtke uspjeti pribaviti dozvole za 200 taksija, čime bi direktno zaposlio oko 450 vozača.

Pročitajte još:

- Vlasnik Cammeo taksija je snalažljivi poduzetnik ili bahati mafijaš!

- Čekaj malo, Cammeo u Zagrebu neće koristiti taxi stajališta!?

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram