Zatvori
Foto: Istražitelji sumnjaju kako je talijanski premijer preko svojeg blagajnika plaćao usluge maloljetnih prostituki...
Poslovni Puls
04/02/2011

Berlusconi dobio potporu parlamenta: Možda je pedofil, ali je i dalje talijanski premijer

Donji dom talijanskog parlamenta glasovao je protiv zahtjeva za pretragu i uvid u financijsku dokumentaciju ureda osobnog računovođe Silvija Berlusconija...

Istražni suci ispituju navode da je talijanski premijer preko svojeg blagajnika plaćao usluge maloljetnih prostituki na noćnim zabavama u njegovoj službenoj rezidenciji, prenosi HRT.

Cijela priča počela je u proljeće prošle godine kada je policija zaustavila mladu Marokanku Ruby na cesti bez dozvole za boravak u zemlji, nakon čega je Ruby policajcima rekla kako osobno poznaje premijera Berlusconija i da će im ispričati kako ga je upoznala. Berlusconi je tada, opet navodno, urgirao i izbavio mladu Ruby iz pritvora. Istražitelji sumnjaju kako Silvio Ruby plaćao za "druženje" u njegovoj luksuznoj vili.

Berlusconi, kojega suci istražuju i zbog dva slučaja poreznih prijevara, zahtjev za pretragu ocijenio je kao politički motiviran čini. Mala skupina prosvjeduje pred talijanskim parlamentom tražeći njegovu ostavku.

Pročitajte još:

- Što je s tim Talijanima: Berlusconijev zastupnik u parlamentu na iPadu gledao slike prostitutki

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram