Zatvori
Foto: Otkazan Severinin koncert u sklopu hrvatske turističke promidžbe u Srbiji...
Poslovni Puls
04/02/2011

Severina ipak neće promovirati hrvatski turizam u Beogradu! Koja šteta...

Hrvatska turistička zajednica ove godine namjerava pojačati svoju promidžbu na srbijanskom tržištu. Tako je najavljeno da će prezentaciju u Beogradu pop zvijezda Severina začiniti svojim prisustvom i nastupom. No, čini se na kraju ipak ništa od svega...

Zbog racionalizacije troškova HTZ je otkazao sve manifestacije "Hrvatski dan" i "Hrvatska noć" u desetak europskih zemalja, uključujući i Srbiju gdje su trebali gostovati Severina i Klapa Iskon.

Uštedama na tim zabavama, ali i smanjenjem troškova za suvenire, banke fotografija, infosustav, studijska putovanja agenata te posebne prezentacije, HTZ planira uštedjeti 3,6 milijuna kuna, piše Slobodna Dalmacija.

"Dao sam suglasnost za racionalizaciju troškova funkcionalnog marketinga HTZ-a u ovoj godini kako bismo tako prikupljena sredstva usmjerili na program oglašavanja sa zračnim prijevoznicima i turoperatorima pod nazivom “Krila Hrvatske”. U tom programu očekujemo dolazak oko 650 tisuća putnika. Na glavnim emitivnim tržištima promocija nije ugrožena, svi poslovni nastupi, razgovori i sajmovi ostaju", kazao je Damir Bajs, ministar turizma i predsjednik HTZ-a.

Nastup Hrvatske na turističkom sajmu u Beogradu održati će se kao što je i prethodno najavljeno.

Pročitajte još:

- Ponovno direktni letovi između Dubrovnika i Beograda!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram