Zatvori
Foto: S takvim tempom napretka Vlada će svoja obećanja ispuniti za 200 godina...
Poslovni Puls
04/02/2011

Čačić: Jadranka Kosor ništa ne razumije!

Prvi čovjek HNS-a organizirao je press konferenciju kako bi mogao iznijeti iznimno oštre kritike na račun jučer donesenog Nacionalnog plana za zapošljavanje...

"Vlada je izašla sa najnovijim setom svojih obećanja o 150 tisuća zaposlenih u 2011. godini. Drago mi je da je Vlada prepoznala da je zapošljavanje bitno, ali to je neutemeljeno i bit ćemo sretni ako ne dođe do daljnjeg gubitka radnih mjesta", rekao je na početku Radimir Čačić.

Čačić je sve podsjetio na statistiku...

"Stanje u super-vladi Jadranke Kosor u srpnju 2009. bilo – zaposlenih 1.525 867, a zaključno s prosincem prošle godine zaposlenih je 1.421 536. Ovdje moramo i dodati da je broj onih koji rade, a ne primaju plaću -otkad je ona postala premijerka - bio 62.034, a danas je 71.404. Za njena mandata izgubili smo 113.701 radno mjesto, a ukupno od početka rada Vlade HDZ-a u ovom mandatu 160.156", rekao je.

Čačić je rekao kako aktualna HD-ova Vlada samo puno priča, a jako malo radi. Dodao je kako premijerka "ništa ne razumije".

"Oni koji razumiju ne govore. Čak je i njen potpredsjednik za investicije Domagoj Milošević rekao da bi u ovoj godini mogli očekivati maksimalno četiri tisuće novih radnih mjesta više, a ja mislim da ćemo biti sretni ako ih ne bude manje. Vlada priča o 110 milijardi kuna koje će uložiti u investicije od kojih se niti 5 posto u ovoj godini neće ostvariti. S takvim tempom napretka Vlada će svoja obećanja ispuniti za 200 godina", zaključio je na kraju Radimir Čačić.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram