Zatvori
Poslovni Puls
02/02/2011

Hebrang: Jovanović je ljut na HDZ jer smo srušili Jugoslaviju i njegovog najdražeg političara Slobodana Miloševića!

Podsjećamo, jučer je SDP-ov Željko Jovanović na presici u Rijeci rekao kako je pogriješio kada je rekao da je HDZ kriminalna organizacija. "To je preblaga ocjena", poručio je Jovanović. Danas HDZ-ovci predvođeni radiologom Andrijom Hebrangom spremno odgovaraju...

Evo što je jučer točno Željko Jovanović rekao:

"Pojedini pripadnici HDZ-ove vrhuške pravi su zločinci od kojih su jedni pokrali vojne stanove, drugi opljačkali državni proračun i državne tvrtke, treći neshvatljivom politikom izdali hrvatskog državljanina Purdu, a svi zajedno doveli Hrvatsku sve bliže do brojke od 350 tisuća nezaposlenih i potpunog gospodarskog sloma. Neki su zveckali lancima, a neki su već završili u lancima i čekaju društvo."

Spomenuo je i ministra Božidara Kalmetu uz kojeg se vezuje više desetaka korupcijskih afera.

"Odgovorna i moralna osoba, čiji je mentor i bivši premijer kao vođa zločinačke grupe u zatvoru izvan Hrvatske, bivši potpredsjednik Vlade također optužen da je vođa jednog drugog kraka zločinačke grupe, nekoliko ministara u zatvoru ili na pragu zatvora, zatražila bi od građana da se izjasne o povjerenju takvoj Vladi. Ali, iluzorno je to očekivati od osobe koja bez grižnje savjesti živi u tuđem stanu iz kojeg su nezakonito izbačena braća Drobac , zbog čega je jedan od njih počinio i samoubojstvo".

A evo što mu je danas odgovorio HDZ-ov Andrija Hebrang:

"Jovanović je bijesan na HDZ jer mu je HDZ srušio njegovu Jugoslaviju i pobijedio njegovog najdražeg političara Slobodana Miloševića čiji je fan bio i tu je njegov politički kompleks koji daje dodatnu sol na njegovu mržnju i dodatni impuls za ovakve niske izljeve strast", rekao je danas Hebrang. "Iza takve retorike skriva svoju korumpiranost. On je najkorumpraniji političar u Hrvatskoj. On korupciju producira umjesto da se protiv nje bori", dodao je najpoznatiji hrvatski radiolog.

A tu dolazimo do stare HDZ-ove boljke...

Ako si protiv nas, onda si protiv Hrvatske!

I u tom slučaju ti je valjda najdraži političar Slobodan Milošević.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram