Zatvori
Poslovni Puls
30/01/2011

Predizborna kampanja već počela: Hoće li Jadranka Kosor na sudu tužiti Zorana Milanovića?

Podsjećamo, Milanović je jučer prilikom gostovanja u Dnevniku NoveTV ustvrdio kako se premijerka Kosor "razumije u ekonomiju, ona zna kako se dočepati stana, a da ga ne platiš!". Kao što je bilo za očekivati, premijerka nije ostala bez odgovora...

Putem odvjetničkog društva  Šeparović, Špehar i Gavranić, Jadranka Kosor danas je reagirala na izjavu čelnika SDP-a Zorana Milanovića.

Podsjetimo se prvo na ono što je Milanović rekao:

" Ja je upućujem na ozbiljno štivo ako želi barem teoretski učiti ekonomiju. Nikada ja to nisam izjavio, ali to nije ni bitno u krajnjoj liniji. Ono znanje koje imamo moji suradnici i ja je znanje strateške, konkretne prirode, odlučnost, upravo ono što je premijerkin savjetnik za gospodarstvo Lovrinčević prekjučer rekao da Vladi nedostaje, odlučnost. Međutim, u jednome priznajem premijerki i predsjednici HDZ-a da je bolja od mene u ekonomskim znanjima. Ona je pokazala kako se vrlo efikasno možeš dočepati stana bez da ga platiš. Ja ta znanja nemam, ja svoj stan plaćam i tu priznajem da je bolja od mene."

A evo što danas premijerka odgovara putem svojih odvjetnika:

"Jadranka Kosor je već višekratno demantirala ovakve i slične navode, međutim kako su opetovano iznesene neistinite informacije, ponovno ističemo da je Jadranka Kosor stekla stanarsko pravo na svom stanu sukladno tada važećem Zakonu o stambenim odnosima i stan otkupila u cijelosti zakonito, po cijeni i postupku kao i ostali nositelji stanarskog prava na stanu u vlasništvu Republike Hrvatske. Iz navedenog je savršeno razvidno da je Zoran Milanović svjesno izrekao neistinu, s jedinim i jasnim ciljem da uvrijedi i okleveta Jadranku Kosor i time naškodi njezinoj časti i ugledu, čime su povrijeđena njezina prava i interesi."

Što nas tek očekuje u predizbornoj kampanji samo možemo zamisliti. I naježiti se od same primisli...

Pročitajte još:

- Zašto Kosorica od Milanovića traži suradnju, pa nije on premijer…

- Pojavila se Jadranka i popljuvala Milanovića i domaće internet portale: Samo mi bezobrazno podmećete!

- O Zoranu Milanoviću, sushiju, dobrom vinu i iskakanju iz paštete

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram