Zatvori
Poslovni Puls
29/01/2011

Milanović: Kosor se razumije u ekonomiju, ona zna kako se dočepati stana, a da ga ne platiš!

Nastavlja se prepucavanje između aktualne premijerke i predsjednika najjače oporbene stranke...

Podsjećamo, sve je počelo kada je premijerka Jadranka Kosor pozvala oporbu na suradnju, što je Zoran Milanović kategorički odbio tvrdeći kako je bilo dosta vremena u prošlosti za to, te da je 8 mjeseci prije izbora prekasno za bilo kakve dogovore i saveze.

Predsjednik SDP-a gostovao je večeras u Dnevniku NoveTV gdje je žestoko "nagazio" na premijerku. Ona je danas izjavila kako Milanovića više neće zvati na dogovore i konzultacije oko stanja u domaćem gospodarstvu budući se ovaj u to ne razumije.

Milanović večeras na to odgovara:

" Ja je upućujem na ozbiljno štivo ako želi barem teoretski učiti ekonomiju. Nikada ja to nisam izjavio, ali to nije ni bitno u krajnjoj liniji. Ono znanje koje imamo moji suradnici i ja je znanje strateške, konkretne prirode, odlučnost, upravo ono što je premijerkin savjetnik za gospodarstvo Lovrinčević prekjučer rekao da Vladi nedostaje, odlučnost. Međutim, u jednome priznajem premijerki i predsjednici HDZ-a da je bolja od mene u ekonomskim znanjima. Ona je pokazala kako se vrlo efikasno možeš dočepati stana bez da ga platiš. Ja ta znanja nemam, ja svoj stan plaćam i tu priznajem da je bolja od mene."

Cijeli intervju pogledajte u nastavku...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram