Zatvori
Poslovni Puls
24/01/2011

Na pomolu dogovor Vlade i Orco grupe?

Čini se kako obje strane lakše dišu nakon što je Kosorica izbacila Ivana Šukera iz Vlade...

Svi se sjećamo kako je prvi čovjek Orco grupe pljuvao po Šukeru na svom blogu.

Sada kada Ivana "Groznog" Šukera nema na vidiku, stvari se kreću na bolje. Barem tako izgleda...

Index:

Petar Čobanković, ministar poljoprivrede, sastao se sa zamjenikom direktora Orco grupe Nicolasom Tommasinijem kako bi razgovarali o budućnosti Sunčanog Hvara. U razgovorima je, kako su kasnije kazali novinari, postignut "značajan napredak".

"Vrlo smo blizu pronalasku rješenja i predani smo budućnosti Sunčanog Hvara", rekao je Čobanković. Tommasini je dodao da mu je drago što su napokon pronašli nekog tko ih je spreman saslušati. "Što brže moguće ćemo nastaviti raditi na idućem koraku u našem sporazumu", kazao je Tommasini.

Podsjećamo, Orco grupa je u sporu s Hrvatskim fondom za privatizaciju, koji posjeduje 31 posto dionica Sunčanog Hvara. Orco grupa vlasnik je 55 posto dionica. Izvršni direktor Orca Jean Francois Ott napustio je Hrvatsku nakon što je bio priveden u policiju na ispitivanje o navodnim malverzacijama u poslovima Sunčanog Hvara. Ott je tada počeo preko svog bloga napadati čelnika HFP-a Vedrana Duvnjaka i gradonačelnika Hvara Pjerina Bebića.

Pročitajte još:

- Situacija se sve više komplicira – Jean Francois Ott: Tužit ćemo Hrvatsku!

- FT-ova čudna logika: Vaša borba protiv korupcije još će više usporiti ulaganja u Hrvatsku

- Vlasnik Sunčanog Hvara Orco Grupa ponovno posluje profitabilno!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram