Zatvori
Poslovni Puls
21/01/2011

Opet problemi, zatvoreno Horvatinčićevo gradilište u Varšavskoj!

Građevinska inspekcija dana je zatvorila gradilište Horvatinčićeve Hoto grupe u Varšavskoj 6...

Građevinska inspekcija je utvrdila kakose radovi izvode suprotno nacrtu glavnog projekta.

Cijela unutrašnjost sporne kuće uklonjena je, ostalo je samo pročelje, a Horvatinčić kaže da su najvjerojatniji problem bile stepenice koje je uklonio, prenosi Jutarnji list.

Kuća u Varšavskoj 6 Horvatinčiću je bila potrebna za projekt jer će ispod nje prolaziti tunel koji će povezivati autorampu s podzemnom garažom u sklopu stambeno-poslovnog kompleksa Cvjetni. Glavnu potvrdu projekta poduzetnik je dobio tek krajem prošle godine jer se sporio s dr. Stanimirom Vuk-Pavlovićem, znanstvenikom s američke Mayo klinike koji je u toj zgradi kupio devet četvornih metara podrumskih prostorija za 100 tisuća eura.

"Projekt ide već pet godina, a mi gradimo samo godinu dana. Nemamo nikakvu potporu, borimo se s procedurama, neargumentirano nas se napada... Toliko o poduzetničkoj klimi u Hrvatskoj i potpori investicijama", ljuto će Horvatinčić.

Da bi nastavio s radovima, Horvatinčić će morati vratiti stepenice, ili sve ono što nije smio rušiti, u prvobitno stanje ili tražiti ponovno novu, izmijenjenu potvrdu glavnog projekta.

Pročitajte još:

- Evo kako izgleda javno-privatno partnerstvo na hrvatski način. U glavnoj ulozi – Tomo Horvatinčić!

- Horvatinčić najavio prodaju stanova na Cvjetnom – cijena? 8500 eura po kvadratu!

- Hypo i dalje kontroverzan: Horvatinčiću odobren kredit od 57 milijuna eura za Varšavsku

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram