Zatvori
Poslovni Puls
21/01/2011

Thompson: Nisam primio nikakav novac od Sanadera. Ali istina je da sam bio na isptivanju u USKOK-u...

Marko Perković Thompson danas je preko svog odvjetnika poslao priopćenje za medije u kojem demantira kako je od Sanadera primio 500.000 eura kako ne bi pjevao u predizbornoj kampanji 2007. godine...

Tako Marko Perković u priopćenju navodi kako je istina da se odazvao na poziv USKOK-a, ali time je samo ispunio svoju građansku i zakonsku obvezu.

"Što se tiče samih medijskih članaka u kojima se navodi da je gospodinu Perkoviću isplaćivan novac za nepjevanje, odnosno nesudjelovanje u predizbornoj kampanji 2007., navodimo kako je riječ o tvrdnjama koje nemaju nikakve veze sa stvarnošću. Svakome bi trebalo biti jasno da je riječ o potpunoj i proizvoljnoj izmišljotini. Platiti 2007. godine pola milijuna eura za nepjevanje pjevaču apsurdno je i smiješno!", navodi se u priopćenju.

Za sve su, naravno, krivi ti anti-hrvatski mediji...

"Ovaj slučaj je specifičan i po tome što sam način obračuna s gospodinom Perkovićem predstavlja bezobzirno kršenje zakonskih odredbi. Jer, ako je istina da su mediji došli u posjed i prenijeli autentičan iskaz gospodina Mladena Barišića, koji je iznesen pred tijelima progona u fazi postupka koji je tajan, onda je jasno da je došlo do teške zlouporabe položaja izvora bliskih istrazi. U tom slučaju, ukoliko reakcija tijela progona izostane u odnosu na one koji očito smatraju da za njih zakon ne vrijedi, jasno je da smo svjedoci selektivne primjene zakonskih odredaba za dnevnopolitičke svrhe", navodi se u priopćenju Perkovićevog odvjetnika.

"Tendencioznim pisanjem i načinom objave nečega što predstavlja navodnu izjavu okrivljenika protiv kojega se vodi kazneni postupak, inzistira se na krivotvorenju činjenica i rušenju ugleda gospodina Perkovića. Jer, ne treba smetnuti s uma, da se okrivljenik Mladen Barišić u kaznenom postupku ima pravo braniti na način za koji smatra da je za njega najpogodniji pa mu je, tako, dopušteno i lagati."

Na kraju samog priopćenja Thompson domaće medije "poziva i moli sve medije da se uzdrže od senzacionalističkih napisa, koji očito nemaju podlogu u stvarnim događajima, te ne doprinose ničemu dobrome".

Kome vjerovati, pitanje je sad...

Pročitajte još:

- Novi hit: Zaustavi se Marko pita bi te nešto, viđaš li mi USKOK i pita li za mene?

- Thompson je Sanaderovih 500.000 eura spiskao na luksuznu zagrebačku nekretninu?

Foto:Dnevnik.hr

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram