Zatvori
Poslovni Puls
21/01/2011

Čačić: Kad ljevica dođe na vlast, bit će svima bolje!

Predsjednik HNS-a Radimir Čačić  je intervjuu za Glas Zadra otvoreno progovorio o lokalnim organizacijama, parlamentarnim izborima, odnosu s koalicijskim partnerima i planovima za  budućnost u slučaju pobijede na izborima...

Govoreći o očekivanim rezultatima izbora u IX. izbornoj jedinici Radimir Čačić istakao je kako je veoma zadovoljan i optimističan.

"Mislim da će se na ovim izborima stvari dovesti u neku ravnotežu;  sve afere, gospodarski kolaps,  dokazana nesposobnost  i korupcija otvaraju nam vrata za dobar rezultat", svjestan je Čačić.

Što se tiče teme izbora na nacionalnoj razini i Kastavske Čačić ističe:

"Jasno je da osovinu ove koalicije moraju činiti SDP i HNS. Oni je moraju nositi i operativno, a ja, gdje god da budem, imat ću razinu utjecaja primjerenu snazi stranke i vjerojatno ću biti u resoru gdje se najbolje snalazim, u gospodarstvu."

Čačić je u intervjuu također komentirao sve češću podjelu Hrvatske na sjever i jug.

"Mislim da će u trenutku kad Hrvatska bude imala viziju i rezultate ta podjela  biti puno manja. Ona ne koristi nikome."

Predsjednik HNS-a je ponudio okladu i postavio koeficijent za nadolazeće izbore.

"Pa recimo kad bi me pitali da se kladim, dao bih 5 naspram 1 za ljevicu , ne mora biti neki prevelik iznos oklade, recimo 50 kuna", uvjeren je Radimir Čačić; kako u pobjedu, tako i u boljitak Hrvatske koji s njom dolazi.

Pročitajte još:

- Radimir Čačić: Hrvatskoj je potreban gospodarski rast od minimalno 6 posto

- Čačić poručio mirovinskim fondovima: Ostavite se špekulacije na Burzi, ulažite u plinski biznis!

- Čačić je u pravu: Hrvatska će u 2011. godini imati rast koji neće biti dovoljan da nas izvuče iz problema

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram