Zatvori
Poslovni Puls
21/01/2011

Duhovi prošlosti: Nadan Vidošević od Gojka Šuška dobio stan za "iznimne zasluge"

Čini se kako duhovi iz prošlosti ne uznemiruju samo Vladimira Šeksa. Kako večeras piše Večernji, predsjednik HGK i predsjednik Uprave Kraša 90-tih je dobio stan od MORH-a zbog "iznimnih zasluga" u Domovinskom ratu...

Uredništvu Večernjeg lista prije dva mjeseca ponuđena je za objavu kompletna baza podataka o vojnim stanovima u Hrvatskoj. Osoba koja im je dostavila datoteke s četrdesetak tisuća imena zauzvrat nije tražila ništa niti bi bilo etično da se za takve informacije daje kompenzacija.

Uredništvo Večernjeg je odlučilo da neće objaviti potpun popis stanova jer bi time učinili veliku nepravdu tisućama običnih ljudi, udovica, branitelja koji su po svim zakonskim i moralnim pravilima zaslužili stan, navodi se u članku.

Idućih dana objavljivati će rezultate istraživanja vezanog samo uz one javne, političke i vojne osobe za koje su zaključili da je interes javnosti da se znaju sve činjenice i okolnosti.

Ovo bi moglo biti "veselo"....

Pročitajte još:

- Izjava dana – Nadan Vidošević: Hrvatska može postati uspješna zemlja tek za 26 godina!

- Vidošević upozorava: Za dvije godine Hrvatska će biti dužna 60 milijardi eura!

- Vidošević: Pa Kraš se danas zadužuje puno jeftinije od same države

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram