Zatvori
Poslovni Puls
18/01/2011

Kajin direktno: Hrvatska je u mandatu Jadranke Kosor ostala bez 130.000 radnih mjesta

IDS-ovac Damir Kajin prokomentirao je posljednje događaje na HRT-u i gospodarsku situaciju u zemlji. Najviše se zadržao na temi o Latinici, te novom zakonu zbog kojeg bi novinari zbog sramoćenja mogli završiti u zatvoru...

"Nije se usudio ukidati emisije (Tuđman), a kamoli prijenos Sabora, što će reći da je i do Sabora, ali i slobode medija držao više od ove Vlade. Ovo je u medijskom smislu 48. godina i svi trebaju biti apologeti Jadranke Kosor. Ali ako bude tako, to će nas vratiti 20 godina unazad. Ukidanje emisija govori da Vlada ne želi da javnost čuje bilo koje kritičko mišljenje. Oni koji misle da se u ovu uređivačku politiku nije uplela Vlada - naivni su. To govori da Vlada Jadranke Kosor i ove izbore, kao i Sanader 2007. želi dobiti preko HRT-a. Da se dva mjeseca do izbora 2007. nisu dogodile promjene na HRT-u, HDZ ne bi dobio izbore. Pošto 2011. nije 2007, a Jadranka Kosor nije Ivo Sanader, u preuzimanje HRT-a krenulo se godinu prije izbora", rekao je Damir Kajin pred okupljenim novinarima.

Kajin se nije zadržao samo na HRT-u, već je prokomentirao i aktualnu gospodarsku situaciju u zemlji...

"Hrvatska je u mandatu Jadranke kosor ostala bez 120.000 do 130.000 radnih mjesta, broj zaposlenih pao je ispod 1,4 milijuna, nezaposlenost će dostići 350.000, pad BDP-a je permanentan, a kreditni rejting je BBB", rekao je Kajin.

Kao i do sada, Kajin smatra kako je ova Vlada izgubila povjerenje građana, a da će situacija krenuti na bolje kada oporbena koalicija dođe na vlast.

Pročitajte još:

- Jakovičić: Nakon pada HDZ-a Hrvatska će doživjeti pravu demokraciju!

- Kajin bez kočnica: Bandu treba potjerati na izbore!

- Kajin je siguran: MMF dolazi i to je gotova stvar!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram