Zatvori
Poslovni Puls
17/01/2011

The Social Network osvojio Zlatni globus za najbolji film. Slijedi Oscar?

Na dodjeli nagrada Golden Globe u Los Angelesu, film The Social Network, kod nas preveden kao "Drušvena mreža", o društvenom povezivanju na internetu putem Facebooka, osvojio je glavnu nagradu, za najbolje dramsko ostvarenje...

Glumac Colin Firth pobijedio je u kategoriji za najboljeg glavnog glumca u filmu Kraljev govor, a Natalie Portman dobila je Zlatni globus kao najbolja glavna glumica, za ulogu balerine u filmu Crni labud. David Fincher pobijedio je kao najbolji redatelj, dok je Robertu de Nirou dodijeljena nagrade za životno djelo Cecil B. DeMille, prenosi VOA.

U kategoriji za najbolju TV seriju pobijedila je serija Glee. Zlatni globus za najbolju glumicu u kategoriji komedije ili mjuzikla osvojila je Annette Bening za ulogu u filmu The Kids Are Alright, a u kategoriji drame, Melissa Leo, dok je Christianu Baleu pripala nagrada za najboljeg sporednog glumca, za film The Fighter.

Zlatni globus dodjeljuje hollywoodska udruga Foreign Press, a mnogi je smatraju dobrim pokazateljem za predstojeću dodjelu Oscara.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram