Zatvori
Poslovni Puls
15/01/2011

Kod don Vinka Sanadera pronađena 3 milijuna kuna. Pa što, možda je čovjek uštedio ili dobio na lotu...

Kod Sanaderovog buraza, don Vinka, policija je navodno pronašla oko 3 milijuna kuna. Podrijetlo novca za sada nije poznato, pa je moguće da je Sanader isti uštedio ili možda zaradio na ruletu ili lotu...

Don Vinko Sanader, poznatiji i kao HEP-ov neslužbeni kadrovik, nalazi se pod sumnjom kako je za svog brata Ivu Sanadera sakrio 3 milijuna kuna na nekoliko odvojenih računa, prenosi Jutarnji list.

Zaista je čudno što njegov brat Vinko, župnik marijanskog prasvetišta Gospe od Otoka u Solinu, prema odredbama svoga poziva i skromnoj prirodi svoga posla raspolaže tolikom količinom gotovine o kojoj crkveni vrh nije imao nikakvih informacija.

Istodobno je teško zamisliti da su župljani bili tako darežljivi prema Sanaderovu bratu, iako se, istini za volju, potpuno ne odbacuje ta mogućnost.

A evo što kaže jedan anonimni komentator:

"Nitko u Splitu i Solinu godinama nije mogao dobit posao ko nije platio Don Vinku a tarife su bile od 5000 e do 20000 e, ovisi o kojoj firmi se radilo."

Dva su raspleta moguća:

- Vinko je novac dobio od Ive

- Vinko  je novac sam zaradio

Oba raspleta su jednako loša za brata bivšeg hrvatskog premijera.

Pročitajte još:

- Nek digne ruku tko Sanaderu NIJE kupio BMW vrijedan 4 milijuna kuna!

- Sanaderov punac živio u zabludi: Doktor Ivo me iskoristio!

- Sanader: Nisam ja prao nikakav novac u Austriji

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram