Zatvori
Poslovni Puls
14/01/2011

Jadranka Kosor proziva Zorana Šprajca zbog nepoćudnog priloga. Pogledajte o čemu je riječ...

Da li je ovo zaista previše? Da li je zaista Jadranki Kosor potrebno da počne prozivati urednike HTV-ovog Dnevnika zbog nepoćudnih priloga. Ovo ni Sanaderova ekipa nije radila. Dobro, možda i jest...

Problem je nastao kada je u sinoćnjem HTV-ovom Dnevniku, urednik i voditelj Zoran Šprajc upozorio na Vladinu stranicu www.otvorena-vrata.hr na kojoj posjetitelje čeka bivši hrvatski premijer Ivo Sanader. "Iza otvorenih vrata krije se zatvoreni čovjek", rekao je Šprajc.

Prilog koji je trebao biti komičan i šaljiv izazvao je salvu negodovanja iz vladajuće koalcije. Možete zamisliti koliko je premijerka bila bijesna kada je poslala službeno priopćenje u kojem direktno traži odgovornost mjerodavnih urednika i voditelja HTV-a.

Ona tvrdi kako se "stječe dojam da je jedini cilj priloga bio diskreditiranje predsjednice Vlade Republike Hrvatske osobno te Vlade u cjelini".

Kao da Vlada može ugled izgubiti na TV prilozima?

Možda bolje da se Kosor brine o aferama njenih dojučerašnjih prijatelja i stranačkih kolega, a pusti druge da rade svoj posao.

Ma kako joj se to možda ne sviđalo.

Jer to je i bit demokracije, zar ne?

Evo i video spornog priloga

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram