Zatvori
Poslovni Puls
13/01/2011

Koji luđaci: Britanski arhitekti predlažu jahtu u obliku Monaca! Da, onog Monaca...

Britanski arhitekti predlažu supermodernu jahtu! Ok, na prvi pogled sve normalno. No, ukoliko malo bolje pogledate ovu gore sliku vidjet ćete kako je na samoj jahti pravi mali grad. I to ne bilo koji grad...

Koja ideja...

HRT:

Brod dugačak 152 metra stajat će 840 milijuna eura. Na njemu će biti minijaturne znamenitosti Monaca - Casino Monte Carlo, Hotel de Paris, Cafe de Paris, La Rascasse i hotel Loews zajedno s bazenima i teniskim terenima, plesnom dvoranom. Najveću pažnju svakako privlači replika staze za Monaco Grand Prix s tunelom koji ide oko palube.

Projekt je djelo britanske tvrtke Yacht Island Design.

Dizajneri su najviše ponosni na unutrašnjost broda. Ondje je smješteno sedam apartmana s vlastitom recepcijom, kupaonicama, sobama za presvlačenje, spavaćim sobama i balkonima. Za vlasnika je predviđen apartman od 445 metara kvadratnih smješten na tri etaže.

Direktor tvrtke Rob McPherson rekao je kako su htjeli pokazati svoje mogućnosti i privući pozornost javnosti.  U tome su uspjeli. No hoće li san postati stvarnost ovisi o tome hoće li Yacht Island Design uspjeti pronaći dovoljno bogatu osobu koja će je željeti.

Pročitajte još:

- FOTO: Suosnivač Googlea Larry Page kupio je ovu jahtu vrijednu 45 milijuna dolara

- Željko Kerum prodaje jahtu vrijednu 2,4 milijuna eura

- iPad kontrolira sve na ovoj jahti čiji tjedni najam iznosi 600.000 dolara!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram