Zatvori
Poslovni Puls
11/01/2011

Potencijalni kupci već se vrte oko Radija 101

Zagrebačka radio postaja Radio 101 od danas je i službeno u stečaju. No, na kraju bi cijela priča mogla imati i pozitivan svršetak...

Od danas je glavni odgovorni za Stojedinicu stečajni upravitelj Branko Petanjek. U razgovoru za tportal Petanjek tvrdi kako će se sada početi tražiti najbolja rješenja za budućnost posrnule radio postaje.

"Moram zatvoriti dosadašnje račune, otvoriti nove, podjeliti otkaze zaposlenicima, prikupiti prijave tražbina, utvrditi pravo stanje imovine i obaveza", tvdi Petanjek i dodaje kako već sada postoje zainteresirani kupci.

"Mislim da je najvjerojatnije da netko iz vana sa svježim novcem otkupi sve kako jest i da dalje nastavi raditi pod poznatim brendom, s možda nekakvim malim dodatkom." Tvrdi da su se već javili neki zainteresirani, ali o njima ne želi govoriti dok ne vidi koliko su njihove ponude ozbiljne.

Podsjećamo, nedavno se spekuliralo kako je za preuzimanje Radija 101 zainteresiran kontroverzni crnogorski biznismen Stanko Subotić Cane.

Tko god se odluči na preuzimanje Radija 101 morati će pokriti dugove koji iznose 25 milijuna kuna. Od toga čak 11 milijuna kuna su dugovi za plaće zaposlenicima koji već mjesecima "besplatno" obavljaju svoj posao.

Nadajmo se da će se Radio 101 iz svih ovih problema sretno izvući. Zapamtite, stečaj ne mora značiti kraj, već i novi početak...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram