Zatvori
Poslovni Puls
10/01/2011

Ne zovi mala policajce: Bandić spašava Arenu Zagreb!

Nakon što je Ingra prošli tjedan zatvorila Arenu Zagreb zbog neplaćenih potraživanja od Zagrebačkog Holdinga i Vlade, zagrebački gradonačelnik stiže u spas. Valjda u zadnji čas...

HRT:

Gradonačelnik Milan Bandić predložio je na konferenciji za novinare da se problem oko Arene Zagreb riješi tako da dug za održavanje dvorane podijele Grad i Holding. Visina duga utvrdit će se danas a uplate će biti izvršene sutra, najavio je gradonačelnik. Tvrdi da je to jedini dug te da su je sve ostalo podmireno.

Bandić smatra kako je za nastali problem odgovoran Holding koji nije odradio svoj dio posla i izabrao upravitelja Arene Zagreba. Ovo je zadnji put da ih vadimo, poručio je Bandić dodavši kako se odlučio za takvo rješenje da bi spasio ugled Hrvatske i Zagreba. U priopćenju poslanom prekjučer, pozvavao je Upravu Hokejaškog kluba Medveščak da nastavi promotivne aktivnosti i pripreme oko mečeva u Areni Zagreb. Upravi INGRE je poručio da otvori vrata Arene i u cijelosti je stavi u funkciju.

Prema podacima iz Medveščaka, za četiri utakmice s klubovima iz Austrije i Slovenije već je prodano oko 40.000 ulaznica. Turnir Arena Ice Fever trebao bi se održati od 21. do 28. siječnja.

Podsjećamo, predsjednik Uprave Ingre Igor Oppenheim zaprijetio je bankrotom tvrtke koja upravlja Arenom Zagreb ukoliko se dug ne podmiri.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram