Zatvori
Poslovni Puls
29/12/2010

Ovo je najbolji šef na svijetu i dolazi iz...Srbije!

Jedan srpski poduzetnik svojim zaposlenicima daje beskamatne kredite, službene automobile, gradi kuće i stanove...

Slobodan Janjušević, direktor i vlasnik tvrtke Kirka Suri iz beogradskog naselja Krnjača, koja se bavi proizvodnjom kotlovskih postrojenja je prava iznimka. Janjušević je zaposlenima u svojoj tvrtki dao 15 beskamatnih kredita na 100 godina, financirao je kupovinu zemljišta i gradnju 35 kuća, kupio je radnicima više od deset stanova, a tridesetak zaposlenika vozi i službene automobile, prenosi Danas.hr

"Moja firma je moja obitelj. Moji radnici su moja djeca. Kako bih mogao zbrinjavati neke daleke, još nerođene potomke, gomilati bogatstvo i razbacivati ga, a da istovremeno gledam kako njihova djeca gladuju? Prije bih se ubio kada bih, recimo, spiskao milijune eura na neku luksuznu jahtu, a da prethodno nisam riješio njihove egzistencijalne probleme", objasnio je Janjušević.

Janjušević ima ukupno 120 radnika i najmanje 150 kooperanata, a njegova tvrtka je jedna od rijetkih koja ekonomsku krizu skoro da nije ni osjetila. Ističe i da tvrtka nije nastala jeftinom kupovinom neke posrnule tvornice, nego je uspjeh bio rezultat mukotrpnog rada i jasne vizije.

"Zadovoljan čovjek bolje radi, ulaže više napora, nije odsutan i trudi se dati sve od sebe. Ako će na posao doći brže i ako će za rad biti spremniji, logično je da ću mu za to osigurati automobil. S druge strane, koliko god da su novci važni, meni nikada nisu bili na prvom mjestu. Teško onom kome su novci jedina svrha života", zaključio je Janjušević za Press.

Što reći nego - fenomenalno! Čitaš li ti ovo Kerume!?

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram