Zatvori
Poslovni Puls
29/12/2010

Hajduk se blamira: Čujte Barcelona, nama datum utakmice baš i ne odgovara!

Nakon što je prošlog tjedna, za sve navijače splitskih bilih, objavljena odlična vijest kako Barcelona dolazi u Split 25. srpnja 2011. godine, ovakav odgovor iz Hajduka bio je sve samo ne i očekivan...

Podsjećamo, Barcelona je na svojim službenim web stranicama objavila kako 25. srpnja 2011. godine stiže na Poljud gdje bi trebala odmjeriti snage sa splitskim Hajdukom!

Super, zar ne!? No, ne misle tako u Hajduku...

Barem tako kaže predsjednik Nadzornog odbora Petroslav Sapunar.

"Termin koji je obznanjen u Barceloninim službenim novinama, dobili smo i mi, ali nama taj termin baš i ne odgovara. Sljedeći koraci su korespodencija sa Barcelonom da se taj datum pomakne", rekao je Sapunar za Dalmacija News ne želeći jasno odgovoriti na pitanje da li uopće ima potpisan ugovor sa momčadi iz Katalonije.

Sapunar kaže da je velik dio posla oko dolaska Barcelone odradio bivši predsjednik Joško Svaguša, te da je on taj koji je dogovarao sve sa Barcelonom. Ugovor navodno postoji, međutim u njemu nije izričito označeno da se Barcelona mora pojaviti u najjačem sastavu. Stoga postoji mogućnost da se najbolji igrači ponosa Katalonije uopće ne pojave na Poljudu.

Ovo bi se moglo pretvoriti u još jedno veliko razočaranje u režiji majstora s mora...

Pročitajte još:

- Kerum prodajom Hajduka želi financirati vlastite poduzetničke planove!? Koje iznenađenje…

- Odlazak kralja kolača – Joško Svaguša više nije predsjednik Hajduka!

- Splitski bili pred bankrotom: Hajduk u minusu od 11 milijuna kuna!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram