Zatvori
Poslovni Puls
28/12/2010

Kosor: Novinari, dajte me malo više stavljajte na naslovnice!

S jedne strane razumijemo Kosoricu, uvalili su joj doslovno vrući krompir koji je ona s guštom primila u ruke, no trebala bi znati kako baš i nije pametno tvrditi kako je 2010. godina uspješna u trenutku kada se bivši hrvatski premijer nalazi u pritvoru, a nezaposlenost doseže 18%...

Premijerka Jadranka Kosor danas se družila s novinarima na tradicionalnom domjenku u Banskim dvorima.

"Ova je godina bila teška godina, ali i godina u kojoj je bilo dobrih stvari, u kojoj su se uspjele svladati neke prepreke", istaknula je danas premijerka.

Za kraj Kosor je svima zaželjela puno uspjeha u Novoj godini i pred okupljenim novinarima kazala kako izvještavanje o radu vlade treba dobiti svoje mjesto u hrvatskim medijima.

"Uspješni smo bili i u onome što nije u potpunosti vidljivo javnosti, a to je u savladavanju mnogih prepreka", rekla je.

Premijerka je kazala kako je kritika jedno, ali uspješan vladin rad trebao bi biti bolje prezentiran u domaćim medijima.

Podržavamo ovu inicijativu, pa evo već sada stavljamo njenu sliku iznad ovog članka...

Sretno i Vama premijerko u Novoj godini!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram