Zatvori
Poslovni Puls
28/12/2010

Goran Milić prelazi na Al-Jazeeru za mjesečnu plaću od 10.000 eura!

Nekon što su ga domaći mediji prije nekoliko mjeseci već proglasili novim generalnim direktorom Al-Jazeere Balkans, Milić je tada sve opovrgavao, no čini se kako iskusni TV urednik i voditelj ipak odlazi u Sarajevo gdje bi trebao obnašati neku od vodećih funkcija na novoj regionalnoj televiziji...

Po svemu sudeći Goran Milić u veljači prelazi na Al-Jazeeru za mjesečnu plaću od čak 10.000 eura, piše danas Jutarnji list.

"Na HTV-u sam definitivno do 24. siječnja, kada po sili zakona odlazim u mirovinu. Što ću i kako nakon toga, doznat ćete s vremenom", ističe Milić. Također nije želio komentirati niti odgovoriti na pitanje hoće li postati generalni direktor ili glavni konzultant Al-Jazeere Balkans.

Podsjećamo, regionalni program Al-Jazeere će krenuti s početkom iduće godine. Al-Jazeera Balkans u početku uopće neće imati potrebu za vojskom novinara, budući će se oslanjati na sadržaj matične kuće uz lokalizirani prijevod i sinkronizaciju. A velike regionalne novinarske zvijezde biti će angažirane kako bi uređivale i vodile svoje autorske emisije.

Navodno su angažman na Al-Jazeeri već odbile HTV-ove zvijezde Denis Latin i Aleksandar Stanković.

Pročitajte još:
- Priča oko Al-Jazeere postala sapunica – Denis Latin ipak nije izabran za generalnog direktora!

- Al-Jazeera uskoro i na hrvatskom jeziku!

- Al Jazeera pokreće tv kuću u Sarajevu

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram