Zatvori
Poslovni Puls
25/12/2010

Ćiro: Slušaj sine, regionalna nogometna liga je dobra ideja!

Proslavljeni trener i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije podržao je ideju o stvaranju regionalne nogometne lige. Samo se pitamo da li je Ćirova podrška dobra ili lošta stvar...

Miroslav Ćiro Blažević ocijenio je u razgovoru za beogradski dnevnik Danas kako su dolaskom Roberta Prosinečkog na mjesto trenera Crvene zvezde odnosi između srbijanskog i hrvatskog sporta, ali i društva uopće, prešli u neku novu, dobrosusjedsku fazu, prenosi HRT.

"Mislim da smo na dobrom putu da uskoro imamo regionalnu nogometnu ligu. Teško je reći kad će to biti, ali ako je Prosinečki u Zvezdi, zašto onda ona ne bi mogla sigurno gostovati u Zagrebu", rekao je Blažević.

O Prosinečkom imam samo riječi hvale: On je jedan od najperspektivnijih naših trenera jer je afinitet prema tom pozivu pokazao još dok je aktivno igrao nogomet.

Prosinečki ima problema s diplomom

To što novi trener Zvezde nema licenciju za rad u inozemstvu, Blažević ne smatra zaprekom. "Zar vi mislite da si klub kao što je Zvezda može dopustiti da ima problema oko prvog trenera i da mu netko smeta u radu. Dobit će on diplomu po ubrzanom postupku, a samim tim i licenciju. Sve će biti završeno u Zagrebu, Beograd s tim nema ništa", smatra Blažević.

Kao argument dobrosusjedske suradnje na Balkanu ističe Zlatka Kranjčara koji je, kako kaže, s Crnom Gorom napravio čudo svjetskih razmjera.

Pročitajte još:

- Sada je i službeno, legendarna Barcelona dolazi u Split 25. srpnja iduće godine!

- Imamo više od 300.000 nezaposlenih, ali baš nam je potrebna organizacija Eura 2020. godine

- Cirkus zvan biranje novog predsjednika HNS-a je završio. Pobjednik: Vlatko Marković!

- Katar nema dovoljno hotela za Svjetsko prvenstvo! Rješenje: spavat ćete na kruzerima!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram