Zatvori
Poslovni Puls
23/12/2010

Korupcijska hobotnica stigla i do Ivana Čehoka!?

Ironično, čovjek koji je autor nekoliko udžbenika o etici sada bi se mogao naći na meti USKOK-a...

Direktor varaždinske gradske komunalne tvrtke "Parkovi" Miljenko Ptiček uhićen je jutros u prostorijama tvrtke u Hallerovoj aleji u Varaždinu, prenosi Jutarnji list.

O uhićenju Miljenka Ptičeka nagađa se već nekoliko tjedana, od kad je potvrđeno da PU varaždinska istražuje poslovanje "Parkova". Istraga je pokrenuta temeljem zahtjeva državnog odvjetništva, navodno zbog sumnjivih radova koje su djelatnici "Parkova" izvodili u dvorištima privatnih i vikend kuća nekih uglednih Varaždinaca.

Ptiček je inače jedan od najbližih prijatelja varaždinskog gradonačelnika Ivana Čehoka. Do nedavno je bio i jedan od većih vlasnika "Parkova" s 14,66% dionica.

Naravno, još uvijek nema niti jedan dokaz kako će istraga zaista i obuhvatiti Čehoka, no sjetimo se onih spekulacija kako USKOK već istražuje varaždinskog gradonačelnika i to zbog višemilijunskih pogodovanja lokalnim "poduzetnicima".

Pročitajte još:

- USKOK istražuje Ivana Čehoka zbog milijunskih pogodovanja!

- Čehok kod Stankovića: Razočaran sam i samim sobom!

- Otpadnici Korušec, Čehok i Horvat dali potporu HDZ-ovoj vladi

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram