Zatvori
Poslovni Puls
21/12/2010

Kiro: Majke mi, nemam nikakve veze s Fimi medijom

Iako se već duže vrijeme spominje u kontekstu afere Fimi media, popularni bivši ministar unutarnjih poslova tvrdi kako mu je cijeli slučaj nanio samo osobnu i političku štetu...

U Virovitici je danas održana sjednica Gradskog vijeća o prorčaunu za iduću godinu. Vijećnike oporbe zanimao je status gradonačelnika Ivice Kirina zbog toga što se u medijima spominje kao jedan od osumnjičenih u slučaju Fimi media, da je navodno kao bivši ministar unutarnjih poslova iz MUP-a izvukao 17 milijuna kuna.

HRT:

Oporbeni su vijećnici rekli kako taj slučaj svako nije nimalo dobar za stvaranje poduzetničke klime u gradu i privlačenje ulagača u gospodarstvo. Poželjeli su mu i da ne završi gdje i bivši premijer Ivo Sanader i ostali osumnjičeni u slučaju Fimi media.

Sam Kirin nije želio komentirati slučaj koji je u tijeku. "Ali mogu poručiti sugrađankama i sugrađanima da se zbog mene ne moraju osjećati nelagodno jer ja od tog slučaja nisam imao nikakve financijske ni osobne koristi već samo osobnu i političku štetu", naglasio je Kirin.

A mi ćemo ovu priliku iskoristiti da se podsjetimo na posljednju avanturu "Inspektora Koirota"...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram