Zatvori
Poslovni Puls
18/12/2010

Ovo postaje ozbiljno: Josipović traži da se ispita uloga Kosorice u Sanaderovoj korumpiranoj vladi

Kao što smo već prethodno pisali, postoje sasvim realne šanse da USKOK uskoro zakuca na vrata premijerke zbog njenog navodnog znanja o HDZ-ovim crnim fondovima...

A danas se u cijelu priču uključuje i predsjednik Ivo Josipović. U razgovoru za Novi list Josipović tvrdi kako se mora ispitati i uloga aktualne premijerke u Sanaderovoj korumpiranoj vladi.

Donosimo najzanimljiviji dio intervjua...

Svi ljudi koji sjede u Vladi Jadranke Kosor, uključujući i nju samu, godinama su sjedili u Vladi Ive Sana dera. Godinama! Vjerujete li Vi doista da premijerka Kosor i ministri nisu ništa znali, da su mogli previdjeti korupciju ovakvih razmjera?

Sigurno se svima koji su na političkoj sceni može prigovarati zaštonisu bili oprezniji. Ali upravo se kroz ove postupke koji se pokreću otvara prilika da se preispita svačija uloga. Vidio sam danas da će svjedočiti i premijerka Kosor. Eto prilike da se propita i njezina uloga, bilo čija uloga. Ponovno ističem, mislim da je riječ o pozitivnom i nezaustavljivom procesu.

Da ste na mjestu premijerke Kosor, biste li već dali ostavku?

Nisam na njenom mjestu. Srećom.

Pročitajte još:

- I Josipović o INA-i: Dobro je da ostane u hrvatskim rukama!

- Sanader izgubio imunitet! Josipović traži ostavku Karamarka zbog Sanaderovog bijega?

- Josipović: Otvaramo vrata srpskom kapitalu u Hrvatskoj

- Pa jesmo li mi diktatura ili demokracija – u Hrvatskoj nemoguće provesti prijevremene izbore!?

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram