Zatvori
Poslovni Puls
21/09/2012

Spotie u novoj verziji postaje alat za organizatore konferencija i evenata

Nova verzija domaće lokacijske aplikacije Spotie donosi nove mogućnosti i okreće se organizatorima konferencija i evenata...

Spotie je bio na preko deset najprestižnijih konferencija i natjecanja, od Pekinga do Amsterdama. Nakon skupljenog
iskustva i prijedloga Spotie tim odlučio je krenuti u razvoj druge verzije Spotie-a u kojemu su okrenuli poslovni model prema poslovnim korsnicima, odnosno prema organizatorima događanja.

"Situacija se razvija brže i bolje nego što smo očekivali. Prava snaga Spotie-a će se tek pokazati unutar ciljanih sredina. Trenutno nas 8 radi na projektu i rastemo a pravo vrijeme za nas tek stiže“, izjavio je suosnivač Spotiea Marjan Žitnik.

Spotie tim je primjetio da organizatori svih važnijih događanja nastoje izraditi vlastite mobilne aplikacije za svaki događaj i tu nailaze na niz problema. Aplikacije često nisu integrirane s društvenim mrežama, nemaju mogućnost izmjene sadržaja bez slanja nove verzije na AppStore review, što izaziva kašnjenja i otežava izmjene u rasporedu. Osim toga, mogućnosti interakcije među posjetiteljima su limitirane ili ne postoje, kao ni mogućnosti interakcije posjetitelja i događaja.

Također, organizatori moraju financirati razvoj aplikacija za sve platforme, što je uvijek jako skupo.

"Spotie 2.0 je prepoznao i rješava upravo te probleme event organizatora", poručuju osnivači.

Radi se o mobilnoj platformi za organizaciju događaja koja rješava sve navedene probleme, pružajući potpuno interaktivno iskustvo organizatorima i posjetiteljima, kao što su ostavljanje komentara, fotografija, praćenje live-feedova, dijeljenje na društvenim mrežama, push notifikacije o promjenama rasporeda i važnim obavijestima, analitički uvidi u ponašanje posjetitelja i slično.

"Osim toga, Spotie 2.0 je ostao i lokacijski baziran sustav za događaje, koji će krajnjim korisnicima pomoći da npr. na konferencijama pronađu i okolne zabavne sadržaje", objasnili su iz Spotie.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram