Zatvori
PoslovniPuls
26/09/2024

Poslovna inteligencija promijenila ime u Solvership

Poslovna inteligencija, renomirana IT konzultantska kompanija s više od 23 godine iskustva i jedna od vodećih domaćih tvrtki u pružanju rješenja i usluga iz područja analitike i umjetne inteligencije na tržištima šire regije i Ujedinjenog Kraljevstva, s ponosom objavljuje promjenu svog imena i branda u Solvership. Ovaj rebranding odražava stratešku odluku kompanije da dodatno proširi svoje poslovanje na međunarodnom tržištu i ojača svoju poziciju lidera u IT konzalting sektoru, navodi se u priopćenju.

"Novo ime, Solvership, je pažljivo odabrano kako bi konsolidiralo naš tržišni nastup i odražavalo globalne ambicije pozicioniranja kompanije. Ova promjena nije samo promjena imena; ona simbolizira novi smjer u kojem kompanija planira proširiti svoje prisustvo na globalnim tržištima, istovremeno zadržavajući visoku razinu kvalitete i povjerenja koju su klijenti i partneri prepoznali kroz dugogodišnje poslovanje", poručili su iz kompanije.

Poslovna inteligencija već bilježi značajne uspjehe na tržištu Ujedinjenog Kraljevstva, gdje je pod imenom Bird Consulting postala prepoznatljiv igrač u području podatkovne migracije. Upravo na temelju tih uspjeha, kompanija planira dodatno jačati svoje prisustvo na međunarodnom tržištu, pružajući vrhunska IT rješenja prilagođena potrebama globalnih korporacija.

„Promjena imena je prirodan korak u evoluciji naše kompanije. Solvership je ime koje reflektira naše core obećanje, a to je rješavanje bilo koje vrste izazova vezanih uz analitiku i posvećenost donošenju vrijednosti klijentima, ali i našu želju da kontinuirano rastemo i proširujemo svoje poslovanje izvan regionalnih okvira. Uz našu dugogodišnju ekspertizu i inovativna rješenja, sigurni smo da ćemo nastaviti graditi povjerenje i uspjeh na novim tržištima“, istaknula je Lidija Karaga, predsjednica Uprave tvrtke Solvership.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram