Zatvori
PoslovniPuls
12/11/2021

Proglašeni pobjednici regionalnog ecommerce natjecanja Web Retailer Award 2021

Na natjecanju Web Retailer Award 2021, kojeg već sedmu godinu zaredom organizira Jeftinije.hr (od 2019. dio Heureka grupe, najveće platforme i savjetnika za usporednu online kupovinu), ove je godine sudjelovalo 412 velikih i malih web trgovina iz Slovenije, Hrvatske i Srbije.

Osim povratnih informacija svojih kupaca i tehničke analize online trgovine, web trgovci su dobili komentare, ocjene i smjernice od čak 84 ecommerce stručnjaka koji su ove godine bili dijelom međunarodne ocjenjivačke komisije. Predsjednica komisije, Polona Stanovnik, voditeljica marketinga na Jeftinije.hr, dodjelu nagrada je popratila riječima:

"Drago nam je da broj web trgovina prijavljenih na Web Retailer Award iz godine u godinu raste što je jasan signal da web trgovce zanima koliko dobro kotiraju u odnosu na druge. Iznimno je važna i činjenica da teže napretku i kontinuiranom usavršavanju u želji da svojim kupcima ponude što bolje iskustvo kupovine. Nakon godine dana izvanrednih okolnosti za online kupnju, potrošači u Adriatic regiji su sve zahtjevniji i vještiji u online kupnji, a ovakva natjecanja mogu pomoći web trgovinama da postignu izvrsnost i još veći uspjeh."

Na događanja koje se s obzirom na situaciju odvijalo u hibridnom formatu i s ograničenim brojem prisutnih sudionika, prisustvovali su finalisti cijele Adriatic regije te CEO Heureka grupe Tomáš Braverman. Među istaknutim govornicima bio je i David Pivk, direktor marketinga u Nike Direct za Europu, Bliski istok i Afriku.

Najprestižnije regionalne nagrade osvojile su web trgovine: fabuspot.com, lchf-style.si, klimakoncept.hr, aforum.si, bijela-tehnika.com, papina.si, mobis.hr, igabiba.si, malizakladi.hr, bigbang.si, mamino.rs, hajdi.hr, popolnapostava.si, emmezeta.rs, bigbang.si.

U pojedinačnim kategorijama najbolji su bili: woolf.hr, papina.si, psfashion.com, argentum.hr, aforum.si, gymbeam.hr, gymbeam.si, mall.hr, bigbang.si, glazbena-kutija.hr, hitrinakup.com, mamino.rs, gumenadom.si, mobis.hr, igabiba.si, klimakoncept.hr, paketko.si, namjestaj.hr, pohistvo.si, malizakladi.hr, malizakladi.si, spar.si, lijepa.hr, spleticna.si, malinca.hr, vitalabo.si, pethomeshop.hr, mrpet.si.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram