Zatvori
Airbnb ilustracija
Foto: PoslovniPuls / AI
PoslovniPuls
06/12/2023

Frontmen "Black Eyed Peasa" žali što je propustio priliku uložiti u Airbnb

Gostujući na podcastu "High Performance", glazbenik i producent will.i.am je detaljno opisao svoju investicijsku strategiju i naučene lekcije iz propuštene prilike za ulaganje u današnjeg titana industrije putovanja, Airbnb.

"Nisam mogao prepoznati potencijal Airbnba. Imao sam priliku investirati - prije nego što su javno lansirali svoju platformu", priznao je. "Ako ste čvrsto vezani uz svoju percepciju, to je dobro. Ponekad vas to može i sputati. U mom slučaju, to je sputalo moju sposobnost da vidim opseg onoga što je bilo moguće. U to vrijeme sam putovao svijetom i odsjedao u najboljim hotelima, dobivao najbolju uslugu. I nisam mogao prepoznati (potencijal) Airbnb-a", rekao je will.i.am.

Glazbenik pravog imena William James Adams Jr., jedan je od investitora u AI startupe OpenAI i Runaway. Također je bio i jedan od ranih ulagača u brend "Beats By Dre", kojeg je Apple kupio 2014. godine za 3,2 mlrd. dolara.

I dok je will.I.am propustio priliku za ulaganje u Airbnb u ranoj fazi razvoja, isto nisu propustili hollywoodski glumac Ashton Kutcher, kao i menadžer Madonne, Guy Oseary.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram