Zatvori
Uber aplikacija
Foto: Unsplash
PoslovniPuls
27/11/2023

Uber Osječane časti besplatnim vožnjama - evo kako ih možete aktivirati

Povodom osmog rođendana Ubera u Hrvatskoj, omiljena opcija prijevoza u Hrvatskoj, za sve građane Osijeka nudi besplatne vožnje tijekom cijelog sljedećeg tjedna. Nakon Zagreba, Splita, Dubrovnika, Zadra, Rijeke i Pule, Osijek je sedmi grad, prvi i najveći u ovom dijelu Hrvatske u kojem Uber nudi svoje usluge.

"Potražnja za Uberom kao omiljenom opcijom prijevoza je sve veća što pokazuju i ovogodišnji rezultati – i godišnji i sezonski kada smo ostvarili rast od 55 posto u usporedbi istim razdobljem lani. Sve je veća potražnja i u istočnom dijelu Hrvatske, pogotovo u Osijeku koji svakim danom raste i razvija se kao novo tehnološko središte. Pozdravljamo naše Osječanke i Osječane, a mi nastavljamo razvijati nova rješenja i slušati potrebe naših korisnika kako bismo osigurali što bolje iskustvo za sve korisnike", istaknula je Morena Šimatić, generalna menadžerica Ubera u Hrvatskoj.

Uber je od 2019. godine dostupan u Osijeku, a svim građanima i turistima je na raspolaganju UberX koji će ih sigurno i povoljno odvesti s jedne lokacije na drugu. Ovim je ulaganjem dodatno proširena pokrivenost u Hrvatskoj.

Od 24. studenog do 4. prosinca Uber u Osijeku nudi dvije besplatne vožnje do osam eura po profilu u aplikaciji unosom koda UBERVOLIOSIJEK. Kako bi ostvarili svoj popust, potrebno je ući u Uber aplikaciju i u donjem izborniku odabrati “Račun” (“Account”), zatim “Novčanik” (“Wallet”), skrolati do sekcije “Promocije” (“Promotions”) i u “Dodaj promotivni kod” (“Add promo code”) upisati: UBERVOLIOSIJEK.

Uberova mobilna aplikacija dostupna je za preuzimanje na iPhone i Android uređajima, omogućujući korisnicima jednostavan pristup njihovim uslugama. Ova inicijativa pruža građanima Osijeka priliku da isprobaju Uberovu uslugu prijevoza, potičući udobnost i praktičnost putovanja po gradu, navodi se u priopćenju.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram