Zatvori
Best Stay konferencija
Foto: PRESS
PoslovniPuls
15/11/2023

Best Stay: Za dva tjedna, uoči Adventa, u Zagreb stižu turistički stručnjaci iz 17 zemalja

U Zagrebu će se 29. i 30. studenoga okupiti turistički profesionalci, predstavnici najvećih hotelskih kompanija iz Europe i svijeta, koji će tijekom dva dana održavanja međunarodne konferencije Best Stay, u hotelu Zonar, imati priliku razmijeniti znanja i iskustva. 

Deveto izdanje ove konferencije na kojoj se progovara o novim trendovima u hotelskoj i turističkoj industriji okupit će brojne domaće profesionalce i menadžere koji će sa stranim kolegama diskutirati o tome kako njihova kvalitetna rješenja implementirati u domaće i regionalno poslovno okruženje. Kao važnu novost ove  godine treba istaknuti da konferencija po prvi put otvara svoja vrata i učenicima i studentima koje direktnim kontaktom s profesionalcima iz industrije i slušanjem njihovih iskustvenih priča želi motivirati za rad u turizmu. 

Trendove u turističkoj industriji kreiraju sve zahtjevniji gosti. Kreiranje kvalitetne turističke ponude na svim razinama nikada nije bilo kompleksnije. Jednako je kompleksno i njeno oglašavanje, definiranje pravog prodajnog pristupa ciljanim skupinama, uz paralelno konstantu brigu o pozitivnom imidžu brenda. Kako postati i ostati hotel i destinacija koju će gosti ocijeniti kao svoja „best places to stay“? bit će jedno od ključnih pitanja o kojima će se diskutirati. 

Kroz bogat programski sadržaj konferencije stručnoj javnosti i sudionicima prezentirat će se  teme fokusirane na budućnost turizma i hotelijerstva

„Cilj nam je da svi sudionici konferencije usvoje nova znanja te se inspiriraju kroz prezentacije etabliranih stručnjaka iz inozemstva. Kroz organizaciju sastanaka omogućujemo im da u direktnim razgovorima razmjene iskustva i dogovore potencijalne suradnje.

No, uz formalni networking kojemu pridajemo veliku pozornost, tu je i Best Stay party koji je na glasu kao idealno mjesto za upoznavanje i povezivanje u neformalnijem okruženju. Mladim pak ljudima, ove godine po prvi put otvaramo vrata kako bi im iskusni strani i domaći profesionalci prijenosom svojih iskustava pomogli da kreiraju viziju svoje karijere u turističkom sektoru, istaknula je Martina Lucić Čanak, direktorica konferencije Best Stay.

Program konferencije pronađite ovdje.

SPONZORIRANO / PROMO

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram