Zatvori
PoslovniPuls
24/10/2023

Hrvatski razvojni studio Misfits Village pronašao izdavača za svoju horor avanturu

Hrvatski Misfit Village, studio za razvoj videoigara, najavio je dobru vijest za ljubitelje videoigara koje je privukao demo njihovog privijenca, horor avanture "Go Homme Annie".

Naime, "Go Homme Annie" će izdati, pomalo neočekivano, litvanski izdavač Nordcurrent Labs, koji je dosad najviše djelovao na polju mobilnih i casual videoigara.

Radnja ove horor igre odvija se u jednoj kući na području Žumberačkog gorja smještenoj u svijetu SCP Foundationa. Glavni lik je Annie čiju ulogu igrač preuzima testirajući paranormalne entitete, rješavajući zagonetke i istražujući razne puteve ka svom cilju. “Mi smo veliki obožavatelji fikcije koja je tijekom godina nastala u SCP univerzumu i htjeli smo ponuditi vlastiti doprinos kroz ovu igru,” rekao je Mladen Bošnjak, direktor Misfit Villagea. “Ne brinite ako niste upoznati sa SCP fikcijom, jer Go Home Annie nudi samostalnu horor avanturu od koje će se dignuti dlake na vratu svakom obožavatelju horora!”, poručio je Bošnjak koji je tijekom ove godine potpisao ugovor o suradnji sa Nordcurrent Labs-om i na taj način osigurao izdavanje videoigre koju prema brojci od nekoliko milijuna pregleda na društvenim mrežama iščekuje veliki broj igrača.

“Odmah smo bili oduševljeni maštom i izvedbom Go Home Annie,” rekao je Andrius Mackevičius, voditelj izdavaštva u Nordcurrent Labs. “Brzo nam je postalo jasno da su Misfit Village zapravo ludi genijalci koji dobro razumiju horor i na originalan način gledaju na žanr koji je inače pun iznenađenja, žara i kreativne energije.”, rekli su u Nordcurrent Labs-u.

Poduzetnički inkubator PISMO powered by A1 u Novskoj djeluje posljednjih pet godina, u njemu posluje 80-ak tvrtki, a videoigra Go Home Annie jedna je najvećih projekata nastalih u ovom najbrže rastućem hrvatskom poduzetničkom inkubatoru.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram