Zatvori
Nuqleus Demo Day
Foto: FER / Nuqleus
PoslovniPuls
14/07/2023

Evo koji su startupi pobijedili na prvom Demo Day-u FER-ovog venture builder projekta Nuqleus

Nuqleus, FER-ov venture builder program o kojem smo ranije pisali, izabrao je četiri startup projekta - finalista, koji će dobiti mentorsku i savjetodavnu podršku u idućih šest mjeseci, a riječ je o projektima Calirad, CyberArrange, EMHANCE i KalphaTech!

"S grupnog rada fokus se prebacuje na individualni rad s odabranim timovima kako bi im se pružila personalizirana potpora u razvoju proizvoda, akviziciji prvih korisnika, prikupljanju investicija, zaštiti intelektualnog vlasništva i izgradnji brenda. Sa svakim ćemo timom skrojiti personalizirani pristup razvoju poslovanja i održavati redovite sastanke za procjenu postignutog napretka i planiranje/korigiranje budućih aktivnosti. Odabrani timovi sastoje se od stručnjaka s Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER), Instituta Ruđer Bošković (IRB), Instituta za Fiziku (IF), Medicinskog fakulteta (MEF) i Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (PMF) kao i stručnjaka iz raznih područja industrije. Timovi će kroz treću fazu dobiti Nuqleusove stručnjake kao privremene pridružene članove tima", poručuju iz Nuqleusa.

Bitno je naglasiti da su svi odabrani timovi već osnovali, ili su u procesu osnivanja tvrtke.

KalphaTech – Pojednostavljenje i ubrzanje analize kristalografskih podataka iz difrakcije X-zrakama

EMHANCE – Neinvazivni uređaj za personalizirano liječenje bolesti mozga i daljinsko praćenje napretka pacijenta

CyberArrange – Softverski alat za osmišljanje vježbenih IT sustava i postavljanje kibernetičkih poligona

Calirad – Alarmni sustav za gledatelje reli utrka na opasnim pozicijama

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram