Zatvori
Helena Schmidt
Foto: Deloitte Hrvatska
PoslovniPuls
29/06/2023

Deloitte Hrvatska dobio novu voditeljicu ureda

Helena Schmidt, partnerica u Deloitteovu odjelu poreza, nova je voditeljica hrvatskog ureda Deloittea, a uz svoje redovne obveze, bit će zadužena za organizaciju hrvatskog ureda i njegov daljnji razvoj. navodi se u priopćenju.

Helena posjeduje više od 20 godina iskustva u poslovima vezanim uz pružanje podrške klijentima u njihovom poslovanju s poreznog aspekta. Međunarodno je priznati stručnjak za indirektno oporezivanje i redovno je imenovana vodećim stručnjakom za indirektno oporezivanje prema izboru izdanja International Tax Review. Unutar Deloittea Hrvatska, vodi tim koji je specijaliziran za sve aspekte oporezivanja porezom na dodanu vrijednost i trošarinama, te tim koji je zadužen za poslove računovodstva, izvještavanja te pružanje usluga u modelu u kojem klijenti svoje računovodstvene i porezne funkcije prepuštaju na izvršavanje vanjskom stručnom partneru.

Diplomirala je ekonomiju na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i ima EMBA diplomu Poslovne škole Cotrugli.

Helena je voditelj inicijative za razvoj i koordinaciju klijenata i industrija u Centralnoj Europi unutar porezne funkcije. Također, dugogodišnja je voditeljica je Deloitteove SheXO inicijative za poticanje raznovrsnosti u raznim područjima upravljanja i strukturama unutar organizacije.

„Veselim se novim odgovornostima i izazovima koje donosi pozicija voditelja hrvatskog ureda Deloittea. Uz predani rad i suradnju s izvrsnim timom planiram daljnje unaprjeđenje radnog okruženja kao i doprinos uspjehu naše poslovne zajednice. " istaknula je Schmidt.

U isto vrijeme, Dražen Nimčević, dosadašnji voditelj hrvatskog ureda i partner u odjelu poreza odlazi sa partnerske funkcije i stupit će na savjetničku poziciju unutar tvrtke, a bit će zadužen za razvoj talenata. Njegovo bogato iskustvo i stručnost bit će ključni faktori u daljnjem razvoju talenata Deloittea.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram