Zatvori
Foto: SPAN
PoslovniPuls
28/06/2023

Span proglašen Microsftovim partnerom godine u Hrvatskoj i Ukrajini

Spanu je uručena nagrada Microsoft Partner godine za 2023. i to za Hrvatsku i Ukrajinu. Ovom nagradom daje se priznanje najboljim partnerima za izvrsnost u njihovom radu i isporuci rješenja temeljenih na Microsoftovim tehnologijama, navodi se u priopćenju.

„Ovo priznanje je rezultat našeg dugogodišnjeg odnosa utemeljenog na međusobnom povjerenju te kvalitetnog rada naših stručnjaka koji uvijek pronalaze najoptimalniji način za unaprjeđenje poslovanja kod naših korisnika. U Spanu nas je danas više od 800 i upravo je ta želja za znanjem i konstantnim usavršavanjem naša najveća snaga“, istaknuo je Nikola Dujmović, predsjednik Uprave Spana.

Microsoftova nagrada Partner godine uručuje se kompanijama koje su uspješno osmislile, razvile i implementirale rješenja koristeći Microsoftove tehnologije. Dodjeljuje se u više kategorija, a dobitnici se biraju među više od 4,200 nominiranih kompanija iz više od 100 zemalja iz cijeloga svijeta. Span je nagrađen za pružanje vrhunskih usluga i rješenja u Hrvatskoj i Ukrajini.

„Čestitam svim pobjednicima i finalistima Microsoftove nagrade Partner godine 2023!“, izjavila je Nicole Dezen, Chief Partner Officer and Corporate Vice President of Global Partner Solutions u Microsoftu. „Ovogodišnji pobjednici su kroz inovativna rješenja i usluge Microsoft Cloud tehnologija pozitivno utjecali na digitalnu transformaciju korisnika.“

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram