Zatvori
Cotrugli
PoslovniPuls
31/01/2023

Održana svečana promocija COTRUGLI MBA-ovaca

U subotu, 28. siječnja 2023. godine u Hilton Garden Inn Zagreb održana je svečana promocija COTRUGLI E/MBA polaznika čime je regionalna poslovna scena obogaćena tržišnim liderima nove generacije. 

Put u prosperitetniju budućnost

Kontinuirano učenje i usavršavanje, promjena perspektive, izlazak iz zone komfora kao i širenje mreže kontakata ključni su za uspješno poslovanje, razvoj gospodarstava, poboljšanje tržišne ekonomije, konkurentnosti te privlačenje investicija. 

Svi polaznici pokazali su iznimnu spremnost za napredak, razvoj interpersonalnih i liderskih vještina, snalaženje u novonastalim i neočekivanim situacijama, kreativnost u razmišljanju i odmak od konvencionalnih poslovnih procesa. 

Svojim će radom, primjerom, inicijativom, načinom razmišljanja i stečenim znanjem učiniti mnogo za poboljšanje “krvne slike” regionalnih igrača, otvoriti prostor za rast i napredak te pokrenuti investicije. 

Posebna priznanja - Najbolji od najboljih 

COTRUGLI priznanje za najbolje polaznike primili su Igor Nekić, Chief Business Development Officer u Liburnia Riviera Hoteli d.d. i Ivan Slavić, Therapy Area Manager u PLIVA d.o.o. 

Kao farmaceut koji radi na razvoju marketinških strategija u farmaceutskoj industriji, upisao sam EMBA program pri poslovnoj školi COTRUGLI s namjerom stjecanja uvida u različite poslovne perspektive te unaprjeđenja svog znanja iz financijskog područja. Navedeni program predstavlja priliku za suradnju s osobama potpuno različitih profesionalnih usmjerenja, prikazivanje širokog spektra gledišta, razmjenu iskustva te stjecanje recentnih i primjenjivih znanja, temeljenih na slučajevima iz stvarnog života. Najvrjednije što sam stekao kroz EMBA program su doživotni osobni i profesionalni odnosi s kolegama, čijim završetkom smo postali dio najveće alumni zajednice u ovom dijelu Europe.“ - Ivan Slavić, Therapy Area Manager u PLIVA Hrvatska d.o.o.

Ono što se promijenilo je način na koji sagledavam i razumijem kako ljudi iz različitih profesija i s različitim znanjima pristupaju istom zadatku na drugačiji način. Pokazalo mi je mogućnosti razmišljanja 'out of box' u rješavanju određenih zadataka, ali isto tako da vrednujem različitosti unutar tima s obzirom da to osnažuje tim da bude kreativniji i efikasniji u svakodnevnom poslovanju.“ - Igor Nekić, Chief Business Development Officer u Liburnia Riviera hoteli

COTRUGLI - sinonim za premium edukaciju 

Svi MBA programi na poslovnoj Školi COTRUGLI posjeduju AMBA (Association of MBAs) akreditaciju, koja pruža neovisni dokaz kvalitete i izvrsnosti za 2% najboljih poslovnih škola u više od 70 zemalja. Suradnja s vodećim svjetskim stručnjacima u području poslovnog obrazovanja te više od 20.000 zadovoljnih klijenata pridonijela je afirmaciji Škole kao najnaprednije poslovne škole u SEE regiji. 

Čak 74,1 posto polaznika koji su završili Executive MBA program napredovalo u karijeri, a njih 64,1 posto svjedoče o povećanju plaće. 

Ukoliko razmišljate o upisu E/MBA programa pročitajte kako je isti pomogao vodećim hrvatskim liderima transformirati karijeru, obogatiti mrežu kontakata i pronaći prijatelje za čitav život.  

Iako sam nakon završetka Executive MBA programa bila promovirana na poslu, mislim da se glavna promjena dogodila u mom načinu razmišljanja – u smislu šire poslovne perspektive i samopouzdanja koje sam stekla. Program koji smo završili na COTRUGLIJU osigurao nam je solidno znanje iz niza različitih poslovnih područja, ali ono što je još važnije – potaknuo je našu kreativnost, podučio nas je prepoznavanju poslovnih prilika, te je obogatio naš život mrežom poznanstava i prijateljstava za cijeli život.“ - Marijana Erceg, Director (R&D Operations) u Teva Pharmaceutical Industries

Executive MBA program na COTRUGLI Business School donio mi je nova prijateljstva i poznanstva, dobar networking te nove poslovne prilike i projekte. Od izvrsnih predavača, kao i polaznika, čuo sam nove i korisne informacije i zanimljiva iskustva. Znanje dobiveno na programu bit će dobro iskorišteno u vođenju firme te u donošenju budućih poslovnih odluka.“ - Filip Kolar, CEO u FI.-MA. d.o.o.

20 generacija uspjeha

Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u kvalitetu obrazovanja, unapređenju programa i radu s najboljima od najboljih, COTRUGLI stoji na samom izvoru znanja i najnovijih tržišnih trendova za razvoj budućih lidera. 

Iskoristite slavljeničke pogodnosti povodom upisa 20. generacije, unaprijedite vaša poduzetnička i upravljačka znanja i vještine te postanite dio COTRUGLI E/MBA zajednice!

SPONZORIRANO / PROMO

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram