Zatvori
PoslovniPuls
29/11/2022

Span pokrenuo digitalnu platformu za upravljanje digitalnim resursima

Span.zone je jedinstvena platforma na hrvatskom tržištu koja svim poslovnim korisnicima omogućava jednostavno, uvijek dostupno i intuitivno upravljanje digitalnim resursima. To uključuje automatiziranu nabavu, aktivaciju i upravljanje Microsoftovim licencama i cloud uslugama.

Platforma je namijenjena tvrtkama svih veličina s namjerom da olakša korištenje digitalnih resursa unutar organizacije. Korištenjem span.zone platforme korisnici imaju bolji pregled nad postojećim licencama i uslugama, što im omogućuje potpunu kontrolu i uštedu vremena. Pored toga, automatizacija procesa otvara prilike za optimizaciju poslovanja i smanjenje troškova te personalizaciju korištenih proizvoda.

„Razvojem span.zone platforme ostvarili smo još jedan od naših strateških ciljeva. Korisnicima i tržištu omogućujemo jednostavnije korištenje i upravljanje uslugama koje nudimo, a span.zone prvi je korak prema transformaciji svega što radimo u digitalni Span. Platforma će nam omogućiti širenje na nova tržišta, a posebno me veseli činjenica da je rezultat rada naših dizajnera, developera, testera i product managera“, poručio je Nikola Dujmović, predsjednik Uprave Spana. 

„Ove smo godine potpisali ugovor sa tvrtkom Span u sklopu kojega nam je omogućen pristup na korisnički portal span.zone. Ovakav tip usluga važan je za svakodnevno poslovanje jer članovima tima ubrzava operativne zadatke pa to znači da njihovo vrijeme i znanje možemo još kvalitetnije iskoristiti. Aircash je u fazi intenzivne ekspanzije poslovanja na inozemna tržišta, zato nam je važno birati suradnje s partnerima poput Spana, koji su lideri u svojim segmentima poslovanja“, izjavio je Hrvoje Ćosić, CEO Aircasha.

Poslovnim će korisnicima span.zone omogućiti digitalno upravljanje svim Microsoft 365, Dynamics 365 proizvodima te Azure Plan i Power Platform servisima. Svakom korisniku putem dashboarda dostupan je vizualan prikaz njegovih digitalnih resursa, a zahvaljujući metrikama koje prate zdravlje cloud servisa i dostupnost resursa te detaljnim izvještajima korisnik može bolje upravljati svojim Microsoftovim licencama i Azure servisima, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram