Zatvori
PoslovniPuls
30/08/2022

MBA - logičan korak za napredak u karijeri i zadovoljstvo zaposlenika

Svakodnevno poslovanje bez ambicije za rastom te želje za usvajanjem novih znanja i vještina nije posao već rutinsko obavljanje zadataka, a u takvom okruženju neće biti zadovoljni ni zaposlenici tvrtke, kao ni njihovi nadređeni. 

Direktorima kompanija glavni cilj bi trebao biti razvoj zaposlenika u smjeru kreativnog i inovativnog razmišljanja. Moderni poslovni svijet karakteriziraju neprestana disrupcija i silina promjena, stoga je važno prenijeti  zaposlenicima suvremena i primjenjiva znanja i vještine koje će im omogućiti profesionalni razvoj i osobni rast. 

Za uspjeh je važno imati interdisciplinarno znanje i usađene radne navike te prihvatiti ideju cjeloživotne edukacije. U takvom okruženju profitirat će zaposlenici, ali i vlasnici tvrtki. Ulaganje u zaposlenike je ulaganje u budućnost tvrtke!

Kako pobjeći od rutine?

Posao (pre)često može postati rutina čemu pridonose duboko usađene navike koje pojedinci nerado mijenjaju i nadograđuju, manjak kritičkog razmišljanja, nizak moral kao i nedostatak motivacije. 

Ukoliko ste primjetili da vas posao više ne ispunjava ili ste, iz pozicije nadređenog, primjetili nisku razinu zadovoljstva vaših zaposlenika: Vrijeme je za promjene! 

Bitna karika na tom putu te jedna od važnijih odluka u životu mogla bi biti upisivanje dodatnih programa obrazovanja i usavršavanja kao što je MBA. Uz MBA program uspješno ćete povezati teoriju i praksu, promijeniti duboko usađene navike, razviti se kao pojedinac te početi kritički i refleksivno razmišljati. 

Ulaskom u MBA svijet rutinsko obavljanje svakodnevnih zadataka dobit će sasvim novu dimenziju. Počet ćete preuzimati odgovornosti, voditi poslovne procese do samog kraja uz zauzimanje mjesta osnivača ili dioničara koji prenosi viziju, postavlja strategiju i uvijek je spreman na nove izazove. 

Uz MBA možeš doći do visoke razine menadžmenta!

Čvrst temelj za ostvarivanje profesionalnih rezultata

Pohađanjem MBA programa poboljšat ćete mogućnosti za svoju karijeru ili karijeru vaših zaposlenika. Edukacija je usmjerena na širok spektar tema vezanih uz menadžment, poslovanje, financije i poduzetništvo. Idealan je za one koji su svoju karijeru tek počeli razvijati, ali i za iskusne profesionalce koji žele napredovati te predstavlja čvrst temelj za ostvarivanje profesionalnih rezultata. Programi su prilagođeni za ispunjene dnevne rasporede poslovnih ljudi što znači da zahtijevaju minimalnu odsutnost s radnog mjesta. Osim toga, MBA program osigurava maksimalan povrat investicije.

COTRUGLI MBA: Vodeći standard poslovne edukacije

Želite li da vaša dodatna edukacija ima smisla, morate donijeti promišljenu i racionalnu odluku o upisivanju MBA programa koja sa sobom nosi i odabir kvalitetne poslovne škole. Jedna od njih je i COTRUGLI Business School čiji su MBA programi akreditirani od strane AMBA-e. Škola ima reputaciju vodeće poslovne škole u jugoistočnoj Europi te nudi tri MBA programa. International MBA koji je idealan za mlađe menadžere i pojedince visokog potencijala, zatim Executive MBA koji je osmišljen za srednju i visoku razinu managementa, proaktivne poduzetnike i iskusne profesionalce željne novih znanja i vještina te Chief Executive MBA koji je dizajniran za prilagodbu zauzetim rasporedima rukovoditelja i vlasnika tvrtki. 

Uz brojna znanja od svjetski priznatih predavača steći ćete neprocjenjive kontakte unutar mreže visokopozicioniranih pojedinaca te postati dio najveće MBA alumni mreže u ovom dijelu Europe. 

Najvažnije od svega: otvorit ćete si vrata ka novim prilikama kako pri zapošljavanju tako i pri napredovanju. 

Saznaj zašto je MBA najtraženija poslovna kvalifikacija na svijetu!

SPONZORIRANO / PROMO

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram