Zatvori
Cotrugli Business School
PoslovniPuls
04/07/2022

Zadnja prilika za prijavu na COTRUGLI Masterclass o upravljanju projektima

COTRUGLI Business School organizira trodnevni Project Management Masterclass o upravljanju projektima. Prijave traju do srijede, 6. srpnja 2022. stoga požurite s prijavom!

Važnost projektnog managementa

Projektni management u Hrvatskoj je u sve većem razvoju pa je potrebna i dodatna edukacija iz tog područja. Vođenje projekata smatra se temeljem uspješnog poslovanja. Kvalitetno upravljanje projektima odnosno projektni management ujedinjuje timove, a usavršavanjem u tom području možete unaprijediti poslovanje kompanije.  

Project Management Masterclass

Krajem tjedna, sudionike Project Management Masterclassa očekuje interaktivno predavanje dr. Stephena Simistera na kojem će dobiti odgovore na aktualna pitanja koja se odnose na upravljanje projektima unutar organizacija te upravljanju procesima i sustavima povezanim s određenim projektom. Kroz praktičan rad, imat će i priliku izraditi sustave za upravljanje različitim vrstama projekata u različitim okruženjima.

Masterclass će se održati od 8. do 10. srpnja 2022. u Zagrebu u prostorijama COTRUGLI Business School. Cijena programa iznos 975 EUR + PDV, a za COTRUGLI alumnije osiguran je popust u iznosu od 30% od redovne cijene. 

Zadnja je prilika za prijavu zato požurite i prijavite se!

Velike ideje pretvorite u konkretne rezultate

Kvalitetno i uspješno poslovanje temelji se na sposobnosti vođenja projekata, a prilika za usavršavanjem je pred vama! Velike ideje možete pretvoriti u konkretne rezultate. Mjesta je još malo i svega je nekoliko dana do kraja prijava stoga požurite!

Centralno mjesto za poslovnu edukacijuCOTRUGLI Business School vodeća je poslovna škola u JI regiji s najdužom tradicijom, širokom poslovnom mrežom, vrhunskih predavačima i najvažnije, jedinstvenim MBA programima koji nude moderna i primjenjena znanja. MBA programi na COTRUGLIJU međunarodno su akreditirani od strane Assocation of MBAs (AMBA), što polaznicima jamči prepoznatljivost i konkurentnost diplome, kvalitetu predavača te iskusne i relevantne polaznike MBA programa. Zajednica COTRUGLI alumnija broji više od 2400 članova, dok je kroz edukacije i treninge prilagođene specifičnim potrebama raznih vodećih kompanija diljem regije prošlo više od 20 000 polaznika.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram