Zatvori
Goran Car
Jasmin Hadžić
29/06/2022

Combis dobitnik prestižne Microsoftove godišnje nagrade

Combis je osvojio prestižnu godišnju nagradu američke tehnološke kompanije Microsoft za Hrvatsku.

Combis je nagrađen među top Microsoft partnerima radi inoviranja i implementacija korisničkih rješenja koja su bazirana na Microsoft tehnologiji.

"Hvala Microsoftu na priznanju i velika pohvala Combis timu koji je pokazao potrebne kompetencije. Na ovaj način dobili smo novi vjetar u leđa za kreiranje inovativnih rješenja i usluga i za poslovne probleme naših korisnika i za podizanje postojećih uspjeha", rekao je glavni direktor Combisa Goran Car.

Microsoft nagrade u različitim kategorijama izabrane su među više od 3.900 kompanija iz više od 100 zemalja.

"Čast mi je objaviti ovogodišnje pobjednike i finaliste Microsoft Partner of the Year nagrade", rekao je Nick Parker, potpredsjednik Global Partner Solutions Microsofta. "Nagrađeni partneri su izvanredni u iznimnoj grupi nominiranih kompanija i kontinuirano sam impresioniran njihovom inovativnom upotrebom Microsoft Cloud tehnologija i utjecajem na njihove korisnike.”

TEME: /  
AUTOR: Jasmin Hadžić
Osnivač digitalne agencije VIDI MEDIA koja klijentima nudi usluge izrade web stranica po mjeri, online oglašavanja (Google Ads, Facebook, Instagram), SEO-a (optimizacije za internet tražilice) i social media marketinga. Web stranica
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram