Zatvori
PoslovniPuls
08/06/2022

Od idućeg tjedna Disney+ dostupan i u Hrvatskoj

Pretplatnici će imati pristup najpoznatijim naslovima iz Disneyja, Pixara, Marvela, Star Warsa, National Geographica i Stara. S više od 900 filmova, više od 600 serija i niz od 180 ekskluzivnih originala, Disney+ streaming platforma otkriva svoju ponudu koja će biti dostupna od dana lansiranja u Hrvatskoj.

Od 14. lipnja, pretplatnici će imati pristup Star Wars serijama: “The Book of Boba Fett” i te obje sezone “The Mandalorian”. Osim toga, na Disney+ platformi moći ćete gledati cijelu sagu o Skywalkeru, odnosno bit će dostupne sve epizoda Star Warsa (“Ratovi zvijezda”), od 1. do 9.

Ljubitelji superheroja imat će priliku uživati u preko od 55 Marvelovih filmova, i to Oscarom® nominiran film “Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings” (“Shang-Chi i legenda o deset prstenova”), “Eternals” (“Vječnici”), “Avengers: Endgame” (“Osvetnici: Završnica”) i “Captain Marvel” (“Kapetanica Marvel”) te preko 60 Marvelovih serija uključujući “Moon Knight”, “Loki” i “WandaVision”.

Pretplatnici će također moći gledati preko 300 naslova odnosno filmova Disneya i Pixara, uključujući cijelu “Toy Story” (“Priča o igračkama”) franšizu, “Soul” (“Duša”), Oscarom® nagrađen “Luca” (“Luka”), Oscarom® nagrađen Walt Disneyev film “Encanto” (“Encanto: Naš čarobni svijet”) o izvanrednoj obitelji Madrigal, te Oscarom® nagrađen film “Cruella”, s Emmom Stone u ulozi legendarne “Cruelle de Vil”.

Dokumentarni filmovi National Geographica, kao što su “The Rescue” i “Free Solo”, redatelja i producenata nagrađenih Oscarom E. Chai Vasarhelyija i Jimmyja China, prikazivat će se uz popularne serije National Geographica kao što su “The World According To Jeff Goldblum” i “Gordon Ramsay: Uncharted” („Gordon Ramsay: Neistražene kuhinje“).

Od zabavnog sadržaja, pretplatnici će moći gledati naslove kao što su: originalna hit humoristična serija “Only Murders in the Building”, limitirana serija “Pam and Tommy”, “The Kardashians”, “Queens”, misteriozni triler “Death on the Nile” u režiji Kennetha Branagha koji se pojavljuje i u glavnoj ulozi, “The Simpsons” (“Simpsoni“) te posljednje sezone “Grey’s anatomy“ (“Uvod u anatomiju“), “9-1-1” (911“) i “Black-ish”.

Uz jedinstveni pristup Disneyevom trezoru, omiljeni klasici kao što su “Cinderella” (“Pepeljuga”), “Tangled” (“Vrlo zapetljana priča”), “The Princess and the Frog” (“Princeza i žabac”) i “The Little Mermaid” (“Mala sirena”) bit će dostupni za gledanje, kao i nedavne uspješnice poput “Raya and the Last Dragon” (“Raya i posljednji zmaj”) i “Mulan” (2020). Također pretplatnici će na raspolaganju imati stotine Disney Channel serija, kratkih filmova i specijala, uključujući “Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir” (“Miraculous: Pustolovine Bubamare i Crnog Mačka“) i “Phineas and Ferb” (“Phineas i Ferb“).

Za hrvatsko tržište cijena mjesečne pretplate iznosit će 7.99 eura, odnosno 79.90 eura za godišnju pretplatu.

Korisnici će imati pristup visokokvalitetnom sadržaju sa do četiri istodobna streama, mogućnost gledanja odabranih naslova u 4K kvaliteti, uz mogućnost postavljanja do sedam različitih profila. Roditelji će moći postaviti dječje profile s prilagođenim sučeljem kako bi imali pristup sadržaju primjerenom za dječju dob.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram