Zatvori
Kim Kardashian blonde
PoslovniPuls
25/05/2022

Kim Kardashian postala novo zaštitno lice veganskih burgera iz Beyond Meat-a

Američka reality zvijezda, influencerica i poduzetnica, sveprisutna Kim Kardashian, angažirana je kao "glavni savjetnik za ukus" za potrebe novih reklamnih kampanja kompanije Beyond Meat, velikog američkog proizvođača veganskih burgera od potpuno biljnih sastojaka.

"Moja prehrana se sve više bazira na obrocima na biljnoj bazi i mogu vam reći da je Beyond Meat moj omiljeni izbor - sviđa mi se kako svi njihovi proizvodi ne samo da imaju nevjerojatan okus već su i dobri za mene i moju obitelj. Kao što moji obožavatelji znaju, moj hladnjak i zamrzivač su potpuno opskrbljeni proizvodima Beyond Meat-a i jako sam oduševljena što sam predstavljena u kampanji kao njezin glavni 'savjetnik za okus', a sve kako bih potaknula ljude da uključe njihove proizvode u svoju svakodnevnu prehranu", izjavila je Kardashian.

Kardashian nije prva poznata osoba koja se pojavila kao promotor Beyond Meat-a, prije nje učinili su to i Kevin Hart, Shay Mitchell i Snoop Dogg.

Beyond Meat, osnovan još 2009. godine sa sjedištem u Los Angelesu, danas je jedan od vodećih svjetskih proizvođača pakiranih biljnih burgera s investitorima poput Leonarda DiCaprija, pa čak i bivšeg direktora McDonald'sa Dona Thompsona.

Tvrtka je izlistana na burzi i ima tržišnu valuaciju od 1,45 mlrd. dolara. 

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram